M. Krykorka 18. (vl.)
T. Hanuš 58.
J. Smadiš 85.
3:2
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nepolisy se nadvakrát dostaly do vedení a porazily Třebeš


Branky


18. M. Krykorka (vl.) , 58. T. Hanuš , 85. J. Smadiš - 39. L. Kordač , 45. M. Krykorka
0

Fotbalisté Nepolis zažívají premiérovou sezonu v 1. A třídě a ve vyrovnaném úvodu se pohybují na hraně sestupu. Třebeš zažívá rozpačitý start do sezony a prozatím zůstává za očekáváním. Hosté nedokázali zvítězit na hřišti Nepolis a s devíti body jsou osmí. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třebeš v závěru poločasu otočila

Nepolisy hrály na svém hřišti s Třebší vyrovnanou partii. Domácí se dokonce dostali do nečekaného vedení, a to v 18. minutě. Tehdy si balon do vlastní sítě nešťastně srazil třebešský Michal Krykorka. Vedení fotbalisty Nepolis povzbudilo k bojovnému výkonu.

Třebši nějakou dobu trvalo, než se ze špatného začátku oklepala. Ve druhé části první půle se už domácí dokázali čím dál tím více prosadit i na útočné polovině. Fotbalisty Třebše trápila koncovka, ve které se jim příliš nedařilo. Ve 39. minutě přesto začalo hostům svítat na lepší časy. O vyrovnání se totiž svým gólem zasadil Lukáš Kordač. V úplném závěru dokázal na svého spoluhráče navázat Michal Krykorka, který ve 45. napravil své smolné zaváhání z 18. minuty, a poslal Třebeš do vedení. Do konce první půle už moc času nezbývalo, a Třebeš si tak odnesla vedení 1:2.

Nepolisy si vzaly vedení zpět

Nepolisy se ve druhém poločase nechtěly vzdát a toužily minimálně po vyrovnání. Cestu jim ulehčoval i soupeř. Třebši se totiž příliš nedařila vlastní hra. Hosté chybovali při práci s balonem, o který přicházeli vlivem nepřesných přihrávek a špatných zpracování. Nepolisy se tak mohly dostat k náporu, který v 68. minutě skončil vyrovnávací brankou Tomáše Hanuše. 

Za vyrovnaného stavu se hosté snažili vzít si vedení zpět. Třebeš se ale i nadále potýkala s nepřesnou kombinací a smůlou v zakončení. Ke slovu se proto opět dostali domácí, kteří se pět minut před koncem ujali vedení. V 85. minutě si na hranici ofsajdu počíhal na přihrávku střídající Jiří Smadiš a svojí brankou rozhodl o výhře Nepolis 3:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Nepolisy
Milan Havlík - vedoucí mužstva Sokol Nepolisy: S favorizovaným soupeřem jsme sehráli vyrovnaný poločas. Po změně stran byla z naší hry cítit větší vůle po vítězství, hosty jsme za stavu 2:2 zatlačili do vápna a čekali na třetí gól. Zasloužené 3 body zařídil 5 minut před koncem "Smáďa", ale pochválit je dnes třeba celé mužstvo.




Sestavy


TJ Sokol Nepolisy
J. Marko [-] - R. Zámečník [-] , M. Ullmann [-] , P. Pokorný [-] (87. T. Skokan [-] ) , P. Mizerík [-] (90. T. Marek [-] ) - J. Lihan [-] (69. J. Smadiš [-] ) , L. Pánek [-] , R. Chaloupka [-] , P. Pilař [-] - M. Tlustý [-] (90. T. Hanuš [-] ) , T. Hanuš [-]

TJ Sokol Třebeš
M. Heřman [-] - M. Zbořil [-] , J. Semerák [-] (82. L. Drapák [-] ) , M. Krykorka [-] , M. Štajer [-] - J. Vlach [-] , P. Majer [-] , D. Tesař [-] , L. Kunc [-] (69. J. Zeman [-] ) - J. Fischer [-] (76. J. Sobotka [-] ) , L. Kordač [-] (79. I. Kosyak [-] )

ŽK: 24. J. Lihan , 71. L. Pánek , 85. J. Smadiš - 70. L. Kordač .
Místo: Nepolisy. Rozhodčí: Martínek Miroslav - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.