2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nový Hradec otočil nepříznivý stav a porazil Miletín


Branky


0

Fotbalisté Nového Hradce hostili na svém hřišti tým Miletína. Domácím se podařilo otočit a proti Miletínu zvítězili. Nový Hradec se tak v tabulce usadil s devíti body na devátém místě. Miletín má o tři body méně a zůstává předposlední. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí otočili vývoj zápasu

V první poločase se hrálo oboustranně vyrovnané utkání. Hosté z Miletína se dlouho nerozmýšleli a nebáli se zaútočit. Domácí fotbalisté spíše vyčkávali a jejich sebevědomí jim říkalo, že jejich šance přijdou. 

Do vedení se dostali hosté, a to už ve 13. minutě. Branku na 0:1 vstřelil miletínský Martin Bartoníček. Domácí nezazmatkovali, byli si vědomi, že na obrat mají ještě spoustu času, a proto zbytečně neotevřeli obranu pro miletínské protiútoky. Nový Hradec se dočkal brzkého vyrovnání a v 18. minutě vstřelil branku na 1:1 pozdější autor "hattricku" Jan Kašpar. 

Domácí pokračovali v jistém výkonu a ještě před poločasem dokázali vývoj zápasu otočit. Gól na 2:1 vstřelil ve 44. minutě vstřelit Aleš Jarotek. 

Nový Hradec si pohlídal vedení

Ve druhém poločase měli domácí hru pod kontrolou, nedopouštěli se mnoha chyb, a hosté z Miletína tak neměli příliš nadějí na zvrat. V 51. minutě neudržel nervy na uzdě hrající kapitán domácího týmu Jan Kašpar a za své výroky vůči rozhodčímu viděl žlutou kartu. Netradiční hattrick dokonal Jan Kašpar v 79. minutě, kdy faulem zmařil slibnou akci hostů, a druhá žlutá karta znamenala červenou. Jan Kašpar tak během jednoho zápasu vstřelil gól, dostal žlutou a posléze i červenou kartu. 

Ani více než desetiminutovou přesilovku ale hosté nedokázali využít, nedostali se do gólových šancí, a Nový Hradec se tak mohl radovat ze třech bodů za vítězství 2:1.



Ohlasy k zápasu


FC Nový Hradec Králové
Václav Vašata - předseda klubu FC Nový Hradec Králové: Rozhodně se hrál i za nepříjemného větru oboustranně dobrý fotbal. Domácí první poločas proti větru otočili z 0:1 na 2:1 trpělivým výkonem. Druhý poločas byl na jednu branku. Místo dalších branek, přišla zbytečná červená pro hrajícího trenéra domácích. Ale 3 body jsou doma a to se počítá.




Sestavy


FC Nový Hradec Králové
J. Sedláček [-] - G. Bendig [-] , M. Jindra [-] , J. Pejchal [-] (90. J. Jindra [-] ) , A. Jarotek [-] (66. M. Neppl [-] ) - F. Linder [-] (58. T. Matějka [-] ) , L. Jarotek [-] (81. F. Langr [-] ) , O. Vik [-] , J. Kašpar [-] - M. Kotouček [-] , P. Vopálka [-]

SK Miletín
M. Richter [-] - L. Nosek [-] , T. Novotný [-] (77. A. Lámr [-] ) , A. Leplt [-] , L. Andrle [-] - M. Krátký [-] (64. L. Kněžourek [-] ) , J. Hátle [-] , O. Machačka [-] , M. Bartoníček [-] (66. Š. Kulina [-] ) - F. Vondrouš [-] , Z. Urban [-]

ŽK: 51. J. Kašpar , 51. A. Jarotek - 74. L. Nosek . ČK: 79. J. Kašpar .
Místo: Nový HK. Rozhodčí: Prokůpek Jan - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.