P. Topič 30.
M. Šulc 70. (vl.)
2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2015 17:00

5.kolo, Královéhradecký | 1.A třída , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sobotka porazila Vrchlabí a je čtvrtá


Branky


30. P. Topič , 70. M. Šulc (vl.)
0

Poslední výsledky naznačovaly, že by se Vrchlabí mohlo dostat na vítěznou vlnu, která by tento tým mohla vynést do vyšších pater tabulky. Zápas na hřišti silné Sobotky ale vrchlabští fotbalisté nezvládli a po prohře 2:0 zůstávají se sedmi body dvanáctí. Naopak Sobotka se po další výhře posunuli na čtvrté místo. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Pasivní hosté

Hosté z Vrchlabí vstoupili do utkání hodně pasivně a toho dokázali hráči Sobotky využít. Domácí si od prvních minut vytvořili územní převahu, kterou korunovali několika šancemi. Sobotka si dokázala vytvořit několik dobrých příležitostí, zakončujícím hráčům ale chyběla přesnost i štěstí v zakončení. 

Do vedení se domácí přesto dostali ještě do konce prvního poločasu. Ve 30. minutě se k balonu dostal útočník Petr Topič a první brankou v zápase poslal Sobotku do vedení. 

Vrchlabí se nedokázalo vzpamatovat z prospaného úvodu a tempo zápasu zachytávali hosté jen velmi těžko. Domácí tak drželi otěže zápasu ve svých rukou a první poločas vyhráli 1:0.

Sobotka s jistotou došla ke třem bodům

Druhý poločas byl podobný tomu prvnímu. Hosté nehráli s takovým nasazením jako domácí, a Vrchlabí se proto dostávalo pod tlak. Sobotka s jistotou kombinovala na polovině soupeře, kterému toho příliš nedovolila. S takovou hrou nemohli hráči Vrchlabí pomýšlet na vyrovnání, natož obrat. V 70. minutě tak přišlo definitivní rozhodnutí zápasu. V té době si míč do vlastní branky nešťastně srazil Miloš Šulc, a Sobotka se tak dostala do jistějšího vedení 2:0.

Ani dvougólové manko nedokázalo hosty příliš probrat, Vrchlabí tak po pasivním výkonu podlehlo Sobotce 2:0.



Ohlasy k zápasu



FC Vrchlabí
Zdeněk Lukeš - trenér mužstva FC Vrchlabí: Odehráli jsme velice špatné utkání a bohužel jsme i zaslouženě prohráli. Pokud nebudou hráči přistupovat k utkání s chutí a s tím, že ho chtějí za každou cenu vyhrát,bude to pro nás těžké pokaždé.



Sestavy


SK Sobotka
P. Chrpa [-] - P. Halbych [-] , T. Baster [-] , D. Šotka [-] , T. Pavlíček [-] - J. Vích [-] (86. M. Topič [-] ) , P. Škopán [-] , O. Knobloch [-] , P. Topič [-] (90. V. Bárta [-] ) - J. Taneček [-] (24. Z. Přikryl [-] ) , J. Kubišta [-] (80. M. Men [-] )

FC Vrchlabí
M. Šulc [-] - O. Renner [-] (46. M. Šulc [-] ) , L. Mejsnar [-] , L. Hájek [-] , J. Pleva [-] - V. Pokorný [-] , O. Matěják [-] , J. Fink [-] (80. M. Tauchmann [-] ) , K. Jech [-] (59. J. Panýr [-] ) - R. Větrovec [-] (76. D. Bürger [-] ) , P. Kraus [-]

ŽK: 42. P. Halbych , 68. T. Baster , 74. P. Škopán - 53. M. Šulc , 72. O. Matěják , 83. M. Tauchmann .
Místo: Sobotka. Rozhodčí: Trejbal Adam - .

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.