Rozlučka bývá vždy vyhlášená, říká hráč 30.kola David Klapka

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 30. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Stal se jím brankář Roudnice David Klapka. 

 
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Vyhrál jste hráče předposledního kola. Panuje spokojenost?
Abych řekl pravdu, tak ne. Samozřejmě jsem rád, že se v sestavě kola objevuji, ale spokojenost na místě určitě není. Každopádně jsem za všechny hlasy vděčný.
Zápas proti Lokomotivě se nesl ve velmi dramatickém duchu. Co rozhodlo o tom, že Roudnice v základní hrací době nepotvrdila roli favorita?
Nedařilo se nám proměňovat šance. Kdybychom dali vše, žádné drama by se nedělo a zápas by byl v naší režii.
Jako brankář jste podržel svůj, zejména v penaltovém rozstřelu. Jste spokojený se svým výkonem?
Jak už jsem zmiňoval, spokojený nejsem. Nevím, jestli by se o zápase, kdy na mě šly dvě důležité střely a z toho padly dva góly, dalo říct, že jsem tým podržel. Penalty se vydařily, ale to nepočítám do samotného zápasu. To je spíše dovedností soutěž, bez které bych se rád v A třídě obešel. Nepřijde mi to mnohdy ani fér, obzvlášť když je zápas jednoznačně remízový.
Blíží se konec sezóny, je již jisté, že s týmem obsadíte čtvrtou příčku. Budou oslavy? Pokud ano, jak budou vypadat?
Máme tu nejlepší partu široko daleko a samozřejmě kdybychom byli první, oslavy by byly obrovské, což neznamená, že jsme nějak naštvaní nebo smutní, ale naše laťka pro spokojenost je prostě někde jinde. Což je za mě správné nastavení. Ale co se týče rozlučky, tak ta bývá a je vždy vyhlášená a je se vždy na co těšit.
Jaké máte jako tým ambice do další sezónu?
Jak jsem zmiňoval před chvílí, naše ambice jsou ty nejvyšší. To, že se to ne vždy povede, je už věc jiná, ale cíl zůstává pořád stejný a my pro to uděláme maximum.
Jak jste spokojený s vítězi evropských pohárů?
Krom evropské ligy, kde jsem to přál AS Řím a hlavně José Mourinhovi, vyšlo vše dle mých představ.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.