HISENSE SESTAVA KOLA - 20.kolo Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 30.04.2023

0

Máme za sebou 20. kolo okresního přeboru. Předvedli se především týmy ze spodku tabulky. Kdo se dostal do Hisense sestavy kola? Podívejte se a hlasujte pro svého favorita.

Jan Janeček z Jankova B musel do branky po absenci obou brankářů. Předvedl skvělý výkon a dokázal udržet čisté konto.

 

Jiří Vlček ze Zlivi patří mezi základní stavební kameny zlivské defenzivy. Podává stabilně dobré výkony, tentokrát ho ozdobil brankou na 2:0. Ze zápasu Žabovřesk se Včelnou by se těžko vybíral jeden hráč pro sestavu kola. Byly tu dvoubrankový střelci, příběhy zápasu, ale my jsme pro sestavu nakonec vybrali Karla Nováka. Šimon Parýzek z Dřítně vstřelil vyrovnávací branku v 11. minutě zápasu. Skóre se už následně neměnilo a Dříteň si odvezla bod.

 

Do sestavy kola patří i Jan Taušek z Úsilného. Kluci z Úsilného měli v tomto kole problém dát dohromady základní jedenáctku a k lídrovi z Hluboké přijeli jen v devíti lidech. O to větší poklona pro všechny hráče, kteří to nevzdali a bojovali až do konce. Za svojí snahu byli odměněni brankou, která byla odměnou za bojovnost a odvahu. Martin Hütter z Jankova B se vrátil do sestavy po vleklém zranění kolene a uvedl se parádně. Hned ve druhé minutě otevřel skóre a před poločasem natáhl ke střele z 20 metrů, která skončila na břevně a z dorážky padla branka. Utkání mezi Rudolfovem B a dolním Bukovskem měl náboj a skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. V utkání se blýskli dva dvoubrankový střelci Ondřej Tlamsa z Rudolfova B a František Cihla z Dolního Bukovska. Patrik Raab ze Srubce vstřelil dvě branky proti Zlivi. Jeho branky na body nestačili, ale jeho přestup pozvedl hru Srubce,

 

 

Tomáš Kučera ze Zlivi si odpykal trest a vrátil se do sestavy. Uvedl se ve velkém stylu, proti Srubci vstřelil dvě branky a pomohl ke třem bodům. Tomáš Křiváček z Hluboké B vstřelil 4 branky proti Úsilnému, to mělo problém se sestavou a přijelo jen v devíti lidech.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.05.2023 10:00 do 03.05.2023 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.