,,Už 2 roky prosím naší generální ředitelku Gitu Jindrlovou o hřejivou emulzi, ale bohužel marně, tak se musíme mazat před zápasem sádlem", říká hráč kola Radek Hanousek

Radek Hanousek ze Zlivi vstřelil proti Rudolfovu ,,B" hattrick a stal se hráčem 4. kola. Útočník, terý v minulé sezóně posílil Zliv. V minulosti válel za Vodňany, Bavorovice, Dříteň a Olešník, ale zahrál si i v zahraničí. Velký fanoušek pražské Slavie, milovník piva a burčáku, jak se dozvíte v rozhovoru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
1
Gratuluji k hráči kola, v zápase proti Rudolfovu ,,B“ jsi vstřelil hattrick, jak si byl spokojený se svým výkonem?
Moc děkuji! Byl jsem hlavně rád za důležité 3 body z Rudolfova, protože jsme čekali těžký zápas! Za můj hattrick děkuji především mým spoluhráčům!
Jak jste spokojený s výkonem mužstva, jak v zápase, tak i v dosavadním průběhu soutěže, kdy jste měli celkem těžký los?
Zliv už 2 roky hraje o postup do 1.B třídy, pokud se nepletu 2 roky jsme předtím neprohráli ale vždy nám postup zhatila ta nemoc Covid 13 nebo jak se to jmenuje. :-) Letos jsem vedení oznámil, že si myslím, že letos spadneme :-D první 2 kola to vycházelo :-D Ale pak se tým zvedl a už mu zase začínám věřit, myslím si, že skončíme do 6 místa.
Na to navazuje moje další otázka. V posledních dvou nedohraných sezónách jste vždy končili na 1. místě tabulky, kdy vaším úhlavním nepřítelem byl Borek. S tím jste hráli ve druhém kole a prohráli, berete to jako stěžejní zápas a jaké jsou vaše ambice pro letošní sezónu? Udržet se? :-)
Ano, je to tak jak píšete. :-) Můj cíl je udržet se v soutěži a v klídku se připravit na další ročník (ale už beze mě ) Zápas z Borkem byl hodně důležitý ale nemyslím si, že by ještě rozhodl o postupujícím, zápasů nás čeká ještě hodně! Ale zápas na Borku byl fajn, krásné hřiště, celkem pohledný fotbal a hlavně bez nějakých vyhrocených věcí ! Jednou bych si tam chtěl zahrát :-D
To budete končit ve Zlivi nebo chystáte pověsit kopačky na hřebík?
Ano budu končit ! Zliv už o moje služby dále nemá zájem , Už 2 roky prosím naší generální ředitelku Gitu Jindrlovou o hřejivou emulzi, ale bohužel marně tak se musíme mazat před zápasem sádlem :-D
Tak tomu rozumím, to dokáže zkazit angažmá. :-D Jak Vás v klubu zasáhla corona pauza? V ostatních klubech kvůli tomu skončilo hodně lidí, někdo nabral kila nebo si hráči odvykli trénovat. Jak to bylo u Vás?
Krásná otázka! Mně to zasáhlo celkem hodně! Fotbal mi ten rok vůbec nechyběl, začal jsem chodit hodně na pivíčko a přibral jsem 7.5kg! Alkohol ten rok vyhrál nad fotbalem a dostávat se zpět bylo hodně, hodně složité!! Ještě bych to klidně jednou vše vrátil :-D Zrovna teď u rozhovoru popíjím burčák.
Chápu, když se teď zeptám na nejlepší fotbalový okamžik kariéry, tak možná dostanu odpověď, že nejlepší okamžik byl, když jste místo fotbalu minulý rok pil pivo ! Ale vzpomenete si i na Váš jiný velký fotbalový zážitek?
Rád vzpomínám na zahraniční angažmá(tam se teda taky dost pilo :-D) Jinak mě teď po tom náročném roce nic extra nenapadá. Ale jednou bude na co vzpomínat, to vím už teď! Touhle vaší otázkou jsem snad dostal chuť ještě na další sezonu, kdyby o mě měl někdo zájem, nechám vám na mě kontakt na vaší redakci :-D
To jsme rádi, že dokážeme lidi motivovat k fotbalu. :-) Koukal jsem, že jste velký slávista, jaký je váš dosavadní největší zážitek spojený se Slavií?
Jednoznačně zápas na Strahově, proti slavnému Ajaxu, kde jsme se poprvé dostali do Ligy mistrů na to do smrti nezapomenu pak jsme tam ještě slavili titul! Být fanouškem Slávie už není takové jako dřív , když každý rok vyhráváte co se dá :-)
Je něco co by jste chtěl vzkázat do Zlivi? Pošlete klukům nějaký vzkaz.
Ano, že je mám moc rád a že jsem rád za každý zápas s nimi! Máme dost mladých talentovaných hráčů a věřím, že se prosadí do nějaké větší soutěže (zatím ale jejich výkony jsou jinde než na hřišti :-D ( že pane Slavík...mám tě rád kámo *-* :-D ) ... Ještě bych chtěl pozdravit mého kamaráda Ondřeje Hačku ,který se na našem tréninku ošklivě zranil, přeji mu, ať je zase co nejdříve zpět na hřišti !

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
11. 9. 2021 14:38
Handy, ty si faaaakt magor....!!! Opět libový rozhovor, tlemil jsem se asi hodinu... :D