Kuba Kovi

Reportáž

Police zvládla derby famózně


Speciální zápas se odehrál v Polici, kam dorazila i Česká televize s projektem Náš Fotbal! Do Police dorazilo neskutečných 1905 diváků, kteří viděli celkem devět branek! Police jasně porazila třetí Náchod a k jistotě vítězství a možnosti postupu do divize jim chybí už pouze bod.


Reportáž

Šlágr kola vítěze nenašel, nabídl ale souboj střelců!


V zápase jara přivítala druhá Solnice první Polici. Hrál se fotbal nahoru dolů, se šancemi na obou stranách. Vedení se přelévalo ze strany na stranu, nakonec však aktéři utkání odešli ze hřiště smírně za stavu 2:2. Remíza je dá se řící výhra pro Polici, protože má na Solnici stále dva body náskok a zápas k dobru. K vítězství v soutěži má tedy mnohem blíže.


Reportáž

Camara pálil opět ostrými


Police přivítala ve 27. kole předposlední Jičín a překvapení nedopustila. Díky čtyrem brankám Camary slaví zasloužené vítězství 5:1. Celý zápas odchytal domácí trenér Libor Vacho!


Reportáž

Libčany potrápily Polici


Lídr souteže ve 26. kole zajížděl do Libčan, které hlavně doma umí být velmi nejpříjemným soupeřem pro každé mužstvo. To pocítili i svěřenci Pavla Vacha o jejíchž výhře rozhodl až v závěru střídající Matějka.


Reportáž

Polici to opět střílelo


Police na jaře hraje ve velké fazóně. V domácím prostředí si dokázala jasně poradit i s Jaroměří. Na výhře 5:1 se podílel hattrickem Oskar Fotr.


Reportáž

Police nedala Hořicím šanci


Překvapení se nekonalo. Rozjeté Hořice narazili na Polici, která jim uštědřila sedm branek.


Reportáž

Souboj adeptů na postup žádnou branku nepřinesl


Police po domácí výhře nad Solnicí zavítala v dalším kole do Bělovsi, kde čelila domácímu Náchodu. Početná divácká návštěva 330 diváku se gólu bohužel nedočkala.


Reportáž

Ve šlágru kola zvítězila Solnice


V Polici se odehrál zápas podzimu, kde se proti sobě postavili dva z největších adeptů na vítěze krajského přeboru! Utkání i přes nepříznivý terén nabídlo skvělou podívanou, které pozitivně přispěla i velmi početná divácka kulisa, na zápas dorazilo parádních 610 diváků!


Reportáž

Police rozstřílela Jičín


Police v letošní sezóně hraje ve velké formě a v ofenzivě se může spoléhat na snajpra Camaru, který vstřelil svůj dalšího hattrick a suvérnně kraluje tabulce střelců.


Reportáž

Za Polici opět úřadoval Camara


Pět branek viděla největší divácká kulisa, která dorazila do Police. Skóre se přelévalo z jedné strany na druhou. Rozzuzlení přišlo v 73. minutě, kdy Camara završil svůj hattrick a vystřelil Polici tři body.


Reportáž

Police zvládla zápas v České Skalici, řádil Camara


Osmé kolo nabídlo náchodské okresní derby, ve kterém se utkala Police s Českou Skalicí. Hosté potvrdili formu z posledních kol a jasně zvítězili. Díky porážce Rychnova jim nyní patří druhé místo


Reportáž

Police pokračuje na vítězné vlně a stíhá první trojku


Do Police dorazila opět početná návštěva, když zápasu přihlíželo 380 diváků. Nováček dokázal ofenzivní síle Police v první půli vzdorovat. V druhé půli však Camara s Minahem ukázali svoji kvalitu a vystřelili Polici tři body


Reportáž

Police je stále na vítězné vlně


Zahraniční posily Police opět úřadovaly, díky dvěma brankám Jeffreyho Minaha a jedné brance Damaniho Camary si hosté připsali tři body za výhru v Hořicích, ty stále na první body čekají.


Reportáž

Police před největší návštěvou kola porazila Dvůr


Police s týmem plným zajímavých zahraničních hráčů ukazuje svoji sílu. Po vysoké výhře v Třebši zvládla doma porazit i Dvůr Králové.


Reportáž

Police se s Rychnovem rozešla po bodu


Ná zápas mezi Policí a Rychnovem dorazila rekordní návštěva, o které si mohou nechat zdát i týmy z ČFL a to 924 diváků!


Reportáž

Slušná divácká kulisa viděla v derby výhru Police na Červeným Kostelcem.


Derby mezi Červeným Kostelcem a Policí se přesunulo z neděle odpoledne na pátek večer. Zápas se odehrál na umělé trávě v Náchodě.  Vyrovnaný duel nakonec vyzněl lépe pro hosty.