1:4
(0:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.09.2023 17:00

6.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police je stále na vítězné vlně


Branky


75. Š. Podsadlo - 11. J. Minah , 29. D. Camara , 37. J. Minah , 83. P. Franc
9

Zahraniční posily Police opět úřadovaly, díky dvěma brankám Jeffreyho Minaha a jedné brance Damaniho Camary si hosté připsali tři body za výhru v Hořicích, ty stále na první body čekají.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Police rozhodla zápas již v první půli

Polici poslal už v 11. minutě do vedení Jeffrey Minah, který pláchl domácí obraně a prostřelil Maška. Druhou branku přidali hosté ve 29. minutě, kdy rychlou kombinaci domácích zakončil Damani Camara. Na poločasových 3:0 upravil ve 37. minutě opět Jeffrey Minah, který si pohrál s domácí obranou a střelou na zadní tyč si připsal svoji druhou branku v zápase.

V druhé půli diváci viděli další dvě branky

Na další branky museli diváci čekat do poslední čtvrthodiny. V 75. minutě potrestal zaváhání hostujícího stopera Štěpán Podsadlo a lobem překonal Vlka. Ze strany domácích toto bylo vše a konečnou podobu výsledku dali opět hosté, když chybu hořické obrany potrestal Franc a střelou na zadní tyč upravil na konečných 4:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Hořice
Josef Vydra, předseda: Nutno objektivně přiznat, že v našem rozpoložení proti hráčům reprezentujícím Polici máme pramalou šanci na úspěch. Hráčům, kteří v kádru zbyli nelze mnoho vyčíst, ale kvalita byla jednoznačně na straně hostí. Bohužel chybějící hráči neubývají spíše naopak. Je potřeba dále pracovat a nepropadat panice.

Spartak Police nad Metují
Hejnyš Milan, vedoucí mužstva: Základem pro dnešní výhru byl především první poločas a vstřelené tři branky. Domácí sice snížili, ovšem čtvrtou trefou v síti Hořic stanovujeme konečný výsledek. Odveta za minulý debakl na tomto hřišti se povedla.



Sestavy


TJ Jiskra Hořice
J. Mašek [-] - M. Jonáš [-] (75. A. Podubecký [-] ) , A. Kedroń [-] (61. D. Procházka [-] ) , Š. Podsadlo [-] , O. Pácalt [-] (61. A. Vávra [-] ) , P. Palm [-] , M. Havelka [-] (46. Z. Nečesaný [-] ) , T. Rathovský [-] , D. Palm [-] , J. Rozsévač [-] , M. Bango [-] (70. J. Šeda [-] )

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - M. Routek [-] , O. Spišák [-] , P. Gilian [-] , F. Kalaš [-] , D. Camara [-] (61. T. Mucha [-] ) , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] , O. Havrda [-] (61. J. Matějka [-] ) , J. Minah [-] (61. P. Topolnytskyi [-] ) , S. Makarenko [-]

ŽK: 13. M. Havelka - 72. T. Mucha , 89. J. Matějka .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: POKLOP Petr - PUDIL Václav, SUCHÝ Aleš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: František Kadavý
Tip experta: výhra hostů

Hosté prohloubí krizi domácího mužstva a odvezou si z Hořic tři body.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů