3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.09.2023 17:00

5.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police před největší návštěvou kola porazila Dvůr


Branky


9

Police s týmem plným zajímavých zahraničních hráčů ukazuje svoji sílu. Po vysoké výhře v Třebši zvládla doma porazit i Dvůr Králové.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Blesková branka Camary

Domácí udeřili hned ze své první a i úvodní šance zápasu, když Moravec pěkným centrem našel Camaru, který přesnou hlavičkou otevřel skóre zápasu. I v dalších minutách se hrál pohledný fotbal. Hosté hrozili zejména ze standardních situací a když ani domácí své šance nevyužili tak se do šaten odcházelo za stavu 1:0 pro Polici.

Police zápas zlomila dvěna góly v rychlém sledu.

Zápas se definitivně rozhodl mezi 77. a 79. minutou. Nejprve v 77. minutě přidal druhou branku Camara, když svoji další hlavičkou dostal míč za Matulova záda, nutno podotknout, že útočník Police měl na malém vápně až trestuhodně volného prostoru. Konečnou podobu skóre dal v 79. minutě aktivní Matějka, který si nejprve obhodil hostujícího obránce a poté obešel i Matulu a završil na konečných 3:0.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Klimeš Karel, předseda: Aktéři dnešního utkání zaslouží pochvalu za velice atraktivní podívanou. Nás musí těšit ten fakt, jakým způsobem jsme dnes zvítězili, ovšem s pokorou musíme pokračovat dál. Dnes to byla jasná ukázka, že fotbal musí bavit. Celý kolektiv za dnešní výkon zasluhuje veliké uznání.

TJ Dvůr Králové nad Labem
Tomáš Otradovský, sekretář: Soupeři patří gratulace k vítězství, nutno dodat naprosto zaslouženému. Domácí byli svižnější a řekněme hladovější. První poločas byl vyrovnaný, také jsme mohli skórovat, ale ani z řady standardek tým nic nevytěžil. Po pauze už jsme tahali za kratší konec a na konci utkání nám soupeř na cestu přibalil další dvě branky. Rozdílovým hráčem zápasu byl dvougólový Camara.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - P. Topolnytskyi [-] (73. F. Kalaš [-] ) , O. Spišák [-] (73. P. Franc [-] ) , P. Gilian [-] , M. Routek [-] , D. Camara [-] (86. T. Mucha [-] ) , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] , O. Havrda [-] , J. Minah [-] (46. J. Matějka [-] ) , S. Makarenko [-] (82. J. Klapkovský [-] )

TJ Dvůr Králové nad Labem
V. Matula [-] - T. Picha [-] , J. Rejl [-] (73. D. Machatý [-] ) , F. Horák [-] (26. L. Mertlík [-] ) , P. Šťastný [-] (80. L. Limagna [-] ) , D. Vitebský [-] - F. Machač [-] , T. Formánek [-] (46. M. Janata [-] ) , M. Hruška [-] - L. Trnka [-] , T. Byron [-] (80. O. Hynek [-] ) -

ŽK: 8. M. Routek , 12. J. Minah , 22. M. Moravec , 67. J. Matějka - 59. P. Šťastný , 88. M. Hruška .
Počet diváků: 320. Rozhodčí: Martínek Miroslav - FILIP Miroslav, VALIHORA Jaromir.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Mikuláš Heřman
Tip experta: remíza

Police v létě hodně posílila a před skvělým domácím publikem by mohli ex divizní Dvůr potrápit. Viděl bych to tedy na dělbu bodů.

Tip: remíza