0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.10.2023 12:30

12.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police rozstřílela Jičín


Branky


13. P. Gilian , 26. D. Camara , 61. P. Franc , 69. D. Camara , 90. D. Camara
10

Police v letošní sezóně hraje ve velké formě a v ofenzivě se může spoléhat na snajpra Camaru, který vstřelil svůj dalšího hattrick a suvérnně kraluje tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aktivní Minah byl u obou branek hostů

Úvodní branka padla již ve 13. minutě. Po faulu na Minaha hosté zahrávali standardní situaci z pravé strany vápna, kdy Havrda našel na přední tyči Giliana, který přesnou hlavičkou poslal Polici do vedení. Do poločasu padla ještě jedna branka a opět do ní byl zapojen Minah, který přesnou přihrávkou na malé vápno našel Camaru a ten se nemýlil.

Camara v druhé půli zkompletoval svůj druhý hattrick v řadě

Zápas se zlominl v 55. minutě, kdy Beneš tvrdým skluzem fauloval France a hlavní rozhodčí Petr Dorotík nekompromisně vytasil červenou kartu. Police svoji přesilovku dokázala využít brzy. V 61. minutě kapitán hostů Routek pěknou přihrávkou vyslal France, který svůj únik s přehledem zakončil. Poté znovu začal řádit Camara, aktivní Minah průnikovou přihrávkou vyslal právě Camaru a ten prostřelil Sýkoru. Poslední branka zápasu padla po pěkné kombinaci Routka s Moravcem a na konci akce byl opět Camara, který svým třetím gólem završil skóre zápasu na konečných 5:0.



Ohlasy k zápasu


SK Jičín
Petr Beneš, trenér: V 1.půli jsme hráli dobře a vytvořili si 4 situace,z nichž jsme měli udeřit.Bránili jsme kompaktně,dařily se brejky i standardky.Gól jsme nedali a inkasovali ze standardky,která se dala ubránit a 2.gól po ztrátě míče na půlce.Snahu o zdramatizování utnul zač.2.pol. blikanec našeho hráče a ČK.Maličko ho omlouvá neodpískaný faul na něho.Pak jsme již neměli síly a výborní hosté nám naložili.Škoda.Po 1.půli radost z výkonu,na konci rozčarování.Hostům gratuluji,jsou jasným aspirantem na Divizi.

Spartak Police nad Metují
Karel Klimeš, předseda oddílu: První poločas nabídl ofenzivní podívanou, k našemu štěstí domácí branku nevstřelili, my ano. V druhém poločase jako klíčové považujeme vyloučení domácího hráče. V deseti hráčích otáčet skóre je skoro nemožné. Slova pana Beneše se hezky čtou, ale všichni jsme nohama na zemi a s pokorou se budeme připravovat na závěr podzimní části soutěže.



Sestavy


SK Jičín
M. Sýkora [-] - J. Ulvr [-] , A. Gaubman [-] (65. V. Vladeka [-] ) , F. Smolík [-] (73. J. Vrabec [-] ) , J. Kuncíř [-] - P. Beneš [-] , M. Florian [-] , P. Mokošín [-] , J. Kuneš [-] (65. D. Machačný [-] ) - D. Fidrich [-] (65. J. Lánský [-] ) , V. Matějka [-] (73. L. Joukl [-] )

Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Spišák [-] , P. Gilian [-] , D. Camara [-] , J. Klapkovský [-] (83. T. Gregar [-] ) , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] (87. M. Hlaváček [-] ) , O. Havrda [-] (77. P. Topolnytskyi [-] ) , J. Minah [-] , P. Franc [-] , M. Routek [-]

ŽK: 41. V. Matějka , 51. A. Gaubman - 67. I. Lehkobyt . ČK: 55. P. Beneš .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: DOROTÍK Petr - ŽEROVNICKÝ David, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:46
Michal Švorc

Expert: Dominik Veselý
Tip experta: výhra hostů

Skvěle hrající Police v Jičíně nezaváhá.

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 17:11

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     20. 10. 2023 08:38
Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     19. 10. 2023 07:29

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 21:12

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     18. 10. 2023 17:54

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 10. 2023 17:31

Tip: výhra domácích