5:1
(2:0)
75. L. Joukl
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.05.2024 17:00

27.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Camara pálil opět ostrými


Branky


27. D. Camara , 35. D. Camara , 50. J. Matějka , 67. D. Camara , 82. D. Camara - 75. L. Joukl
9

Police přivítala ve 27. kole předposlední Jičín a překvapení nedopustila. Díky čtyrem brankám Camary slaví zasloužené vítězství 5:1. Celý zápas odchytal domácí trenér Libor Vacho!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Camara svoji show začal již v první půli

Do Police jako obvykle dorazila vysoká divácká návšteva, celkem 395 diváků. Domácí kotel si mohl poprvé zařvat ve 27. minutě, kdy Franc našel přesným centrem Camaru a ten hlavičkou otevřel skóre. Druhá branka padla z podobné situace, kdy z levé strany centroval Spišák, ve vápně našel opět Camaru, který se obtočil kolem obránce a střelou k tyči zvýšil na poločasových 2:0.

Góly padaly i v druhém poločase

Police vstoupila aktivně i do druhé půle a v 50. minutě Gilian přes půlku hřiště našel parádním pasem Matjěku, který si dobře zpracoval a střelou na zadní tyč překonal Skořepu. V 67. minutě Camara završil svůj hattrick, když využil dobré akce Matějky a Klapkovského, druhý jmenovaný po zpětné přihrávce Matějky střílel do břevna, míč se ale odrazil do míst, kdy stál poličský snajpr a domácí vedli 4:0. Police lehce polevila a Jičín toho dokázal využír, když v 75. minutě prostřelil Vacha Joukl. Poslední slovo v zápase však měl opět Damani Camara, který se položil do centrovaného míče z pravé strany a parádní hlavičkou završil svůj gólový účet na čtyři přesné zásahy.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Libor Vacho, trenér: Vlivem absence několika hráčů, se dnes dostala i řada na trenéra Libora Vacha, který nastoupil v domácí svatyni a svojí přítomností vnesl klid do hry. Od samého začátku byla aktivita na naší straně a brankové příležitosti přicházely. Střelecky se dnes prosadil Damani Camara a pomohl celému mančaftu slavit výhru. Máme před sebou dvojutkání, které nejspíše rozhodne o podobě tabulky soutěže, takže je před námi spousta práce.

SK Jičín
Jan Drusan, asistent: Dnes jsme přijeli na hřiště velmi kvalitního soupeře, dokonce bych si dovolil říci i nejlepšího v KP! Více hodnotit asi nemusíme a musíme se soustředit na další zápas a jak? Začít přístupem!



Sestavy


Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - P. Gilian [-] , D. Camara [-] , P. Franc [-] , J. Matějka [-] (87. T. Rotter [-] ) , I. Lehkobyt [-] , J. Klapkovský [-] (88. J. Kollert [-] ) , O. Fotr [-] (83. M. Hlaváček [-] ) , O. Spišák [-] , B. Durbin [-] , M. Routek [-]

SK Jičín
A. Skořepa [-] - J. Kuncíř [-] , A. Gaubman [-] , P. Mokošín [-] , A. Kopáček [-] - F. Kosejk [-] (52. V. Matějka [-] ) , O. Zugar [-] , J. Ulvr [-] , L. Holer [-] (64. L. Joukl [-] ) - D. Fidrich [-] , J. Macháček [-] -

ŽK: 22. A. Gaubman .
Počet diváků: 395. Rozhodčí: NOVOTNÝ David - FIŠER Pavel, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jan Škoda
Tip experta: výhra domácích

Police má na tuto soutěž nadstandardní tým a s týmem z Jičína si určitě poradí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů