J. Minah 58.
D. Camara 61. (p.)
D. Camara 78.
3:0
(0:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.09.2023 16:30

7.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Police pokračuje na vítězné vlně a stíhá první trojku


Branky


58. J. Minah , 61. D. Camara (p.) , 78. D. Camara
11

Do Police dorazila opět početná návštěva, když zápasu přihlíželo 380 diváků. Nováček dokázal ofenzivní síle Police v první půli vzdorovat. V druhé půli však Camara s Minahem ukázali svoji kvalitu a vystřelili Polici tři body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle bez branek

Lázně Bělohrad se od prvních minut prezentovali velmi disciplinovaným a komaktním výkonem. Ofenzivní hráči Police vyšli v první půli naprázdno a do šaten se tak odcházelo za stavu 0:0.

V druhé půli se domácí útočníci probrali

Domácí trenér Pavel Vacho v 52. minutě sáhl po střídání a do hry poslal Havrdu s Matějkou a právě druhý jemnovaný vypíchl nepřesnou rozehrávku hostů a křižnou přihrávkou na zadní tyč našel nabíhajícího Minaha, který otevřel skóre zápasu. O tři minuty později to bylo už 2:0 když hostující gólman fauloval ve vápně Matějku a kopala se penalta. K ní se postavil Camara a přízemní střelou k levé tyči zvýšil na 2:0. Konečnou podobu skóre stanovil opět Camary, který krásným lobem vstřelil svoji druhou branku v zápase.



Ohlasy k zápasu


Spartak Police nad Metují
Libor Vacho, trenér: V prvním poločase se nám nedařilo dle naších představ. Obrana hostí působila velmi kompaktně. V druhé půli příchodem střídajících hráčů naše hra ožila a podařilo se nám přeci jen třikrát skórovat. Tato výhra zakončila víkendovou oslavu 770 let od založení města Police nad Metují.

SK Lázně Bělohrad
Tomáš Marek, trenér: V prvním poločase se nám nasazením, aktivitou a dobrou organizací hry dařilo s domácími držet krok. Po přestávce již byla převaha Police patrnější. Po dvouch inkasovaných bankách jsme už nebyli schopni s utkáním nic udělat a naopak domácí ještě jeden gól přidali.



Sestavy


Spartak Police nad Metují
P. Vlk [-] - O. Spišák [-] (52. O. Havrda [-] ) , P. Gilian [-] , S. Makarenko [-] , D. Camara [-] (80. T. Mucha [-] ) , J. Klapkovský [-] (52. J. Matějka [-] ) , M. Moravec [-] , I. Lehkobyt [-] , J. Minah [-] (80. F. Kalaš [-] ) , P. Franc [-] (70. P. Topolnytskyi [-] ) , M. Routek [-]

SK Lázně Bělohrad
M. Dobřichovský [-] - E. Pierce [-] , J. Odvárko [-] , L. Pour [-] (57. T. Nezbeda [-] ) , J. Kracík [-] (86. M. Kracík [-] ) , J. Kněžourek [-] , M. Wagenknecht [-] , M. Kiec [-] , J. Kluz [-] , V. Marek [-] , J. Hrnčíř [-] (76. P. Horáček [-] )

ŽK: 63. V. Marek .
Počet diváků: 380. Rozhodčí: ŽÁK Pavel - ŠILING Karel, KURIC Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Jakub Semerák
Tip experta: výhra domácích

Domácí si poradí se svým soupeřem a žádný body jim nedají.

Hráč, Trenér, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Železnice | Královéhradecký | Jičín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích