Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.03.2022 19:30

18.kolo, Královéhradecký | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

5.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slušná divácká kulisa viděla v derby výhru Police na Červeným Kostelcem.


Branky


7

Derby mezi Červeným Kostelcem a Policí se přesunulo z neděle odpoledne na pátek večer. Zápas se odehrál na umělé trávě v Náchodě.  Vyrovnaný duel nakonec vyzněl lépe pro hosty.

 

 

 

 

 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Závěr první půle přinesl dvě branky

Začátek utkání byl velmi opatrný. Mírnou převahu měli domácí hráči zhruba dvacet minut, když hrozili hlavně z dobře nacvičených standartních situací. Obrana Police si s tím však vždy věděla rady. Hosty také podržel brankář a nově i trenér Libor Vacho.

 

Příležitost ke skórování měli i hosté a to po dlouhém výkopu brankáře Libora Vacha. Ten vyslal do uniku svého spoluhráče, který se snažil hlavou přehodit domácího brankáře Středu, ale minul branku. Na druhé straně pálil nebezpečně kapitán Srkal, ale i jeho pokusu chyběla přesnost. Z hranice malého vápna pak hlavičkoval hostující Musa Ansuma, ale v dobré příležitosti přestřelil Středovu braku.

 

Ve 40. minutě vyslal Nessoumou do úniku nejlepšího střelce Police Jakuba Matějku a ten si počínal náramně. Z velkého vápna stylově přehodil domácího brankáře a poslal hosty do vedení. O pouhé tři minuty později už to bylo o dvě branky, když se Nessoumou prosadil po standartní situaci. 0:2. Hostům se závěr prvního dějství podařil a šli tak do kabin v podstatně lepší náladě.

 

 

Druhý poločas branku nenabídl

Na začátku druhé půle měl dobrou příležitost ke skórování obránce Police Moravec, ale v dobré pozici netrefil branku. Pak musel Středa vyrážet tvrdou Matějkovu střelu na roh.

 

Červený Kostelec měl řadu závarů před hostující brankou, ale nedokázal se prosadit k nebezpečnějšímu zakončení. Největší šanci na snížení měli domácí zhruba deset minut před koncem, když se po pohledné akci z pravé strany ocitl před odkrytou brankou David Petrů. Domácí záložník se ve skluzu snažil dotlačit míč za brankovou čáru, ale brankář Vacho ho perfektně vychytal. 

 

 

Se závěrečným náporem si už hostující obrana poradila. Před pěknou diváckou kulisou tak Červený Kostelec nestačil na Polici a prohrál v derby 0:2. 

 

 

Za fotky děkujeme Kuba Kovi



Ohlasy k zápasu


TJ Červený Kostelec
David Hlava (trenér): "První poločas jsme byli aktivnější a měli několik šancí vstřelit branku, to se nám bohužel nepodařilo. Soupeř o osudu utkání rozhodl ke konci prvního poločasu, kde vsítil v rychlém sledu dvě branky. Druhy poločas už změnu nepřinesl. Oproti prvnímu zápasu nás může těšit zlepšený herní projev a mrzet neproměňování šancí."

Spartak Police nad Metují
Klimeš Karel (předseda): "Na to , že šlo z naší strany o první jarní zápas v soutěži , hrál se velmi atraktivní duel. O výsledku rozhodl první poločas. Nejdříve zákrok našeho brankáře z kategorie snů a následně v krátkém sledu dvě naše branky v síti domácích. Druhý poločas změnu nepřinesl a tak odveta za pouťové utkání se povedla. Tříbodově vkročil nový trenérský a realizační štáb do soutěže a jsme nesmírně rádi. Opět obdiv k naším fanouškům za domácí prostředí. Díky."



Sestavy


TJ Červený Kostelec
P. Středa [-] - D. Hlava [-] , M. Tipelt [-] (60. K. Čáp [-] ) , J. Škoda [-] , M. Srkal [-] , L. Hlava [-] , D. Veseleňák [-] (73. D. Hepnar [-] ) , D. Hála [-] , D. Petrů [-] , D. Vejman [-] , J. Čejchan [-]

Spartak Police nad Metují
L. Vacho [-] - M. Moravec [-] , M. Jandík [-] , P. Franc [-] , L. Kudláček [-] , J. Matějka [-] (79. F. Awuku [-] ) , M. Ansuma [-] (80. T. Mucha [-] ) , J. Nessoumou [-] , F. Kalaš [-] , J. Klapkovský [-] (90. T. Gregar [-] ) , M. Mbah [-]

ŽK: 54. L. Hlava - 48. J. Nessoumou , 85. F. Awuku .
Počet diváků: 228. Rozhodčí: Martínek Miroslav - HLAVÁČ Martin, JEŽEK Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
19. 3. 2022 08:50
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

David Drozd

Expert: Jiří Mašek
Tip experta: výhra domácích

Domácí mají dlouhodobě kvalitní tým hrající útočný fotbal a tým Police porazí.

Tip: výhra domácích