Natálie Kočerová

Něco o mě:

📷 fotograf
www.nataliekocerova.com

Kontakty:

   |  

Reportáž

FOTO: Lipí doma nestačilo na Mokré


Fotbalisté Lipí v rámci druhého kola III. třídy poprvé v sezoně prohráli, když na domácím hřišti nestačili na sousední Mokré 1:3. Na úvodní branku čekali diváci do jednatřicáté minuty, kdy se prosadil Daniel Hrádek. Druhou branku pak přidal před koncem poločasu Petr Štumbauer. Ve druhém poločase utkání zdramatizoval domácí Tomáš Tengl, ale definitivní pojistku přidal v nastaveném čase Ondřej Fošum. 


Reportáž

Atraktivní duel skončil vítězstvím Zlivi.


V prvním jarním kole českobudějovického okresu na sebe narazily celky Jankova B a Zlivi. Utkání nabídlo atraktivní podívanou se skvělými výkony obou mužstev. Zliv se musela vypořádat s odchody několika hráčů, kdy tým opustili Slavík, Čáp a především nejlepší střelec soutěže Jakub Slavík. Jankov B se představil pod novým trenérem Martinem Kročákem.


Reportáž

FOTOGALERIE: Souboj rezerv neměl vítěze


K poslednímu zápasu podzimu zajela rezerva Loka na hříště Jankova B. Oba tými se pohybují v klidném středu tabulky a v zápase šlo o to, kdo bude přezimovat výše. Nakonec se body dělily a oba tými se s 15 body podělili o 7. místo. 


Reportáž

Jankov B zdemoloval Nové Hrady na jeho hřišti 0:7


Jak domácí Nové Hrady, tak hostující Jankov “B” v posledních čtyřech kolech vyšli bodově naprázdno, a tak se čekalo, kdo že si vylepší bodový zisk v tabulce okresního přeboru. Nakonec se to povedlo hostujícímu celku, který si dokráčel k přesvědčivé výhře 7:0. Hattrickem se zaskvěl Matěj Maurer, čisté konto vychytal Petr Maxa, z pozice zaskakujícího trenéra dovedl mužstvo ke třem bodům Petr Holba.


Reportáž

V derby mezi Jankovem ,,B" a Žabovřesky byl k vidění tuhý boj


Očekávané derby mezi jankovsko-dubenskou rezervou a Sokolem Žabovřesky před početným publikem mnohem lépe zvládli hosté. Ti vstřelili v 74. minutě Josefem Pilným jedinou branku zápasu, která znamenala tři body do tabulky okresního přeboru a zároveň postup v okresním poháru. Výkon domácích zůstal za očekáváním. K lepšímu výsledku nepomohlo ani několik pendlů z "A" – týmu.


Reportáž

Fotogalerie: Dynamo porazilo trápící se Pardubice

02.10.2021 21:51 1. Liga 12

Fotky ze zápasu nám zaslala Natálie Kočerová!


Reportáž

Favorit z Borku se nadřel na vítezství proti Jankovu ,,B".


V nedělním odpoledni přijel na dubenské “Hajské” leader okresního přeboru FK Borek. Hosté byli v roli jasného favorita, což bodově potvrdili, ale na těsnou výhru se možná nečekaně nedřeli. Jankovsko-dubenská rezerva šla v prvním poločase díky brance Marka Kociana do vedení, které favorit otočil až po obrátce dvěma góly v rozmezí čtyř minut. V tabulce udržel první pozici bez ztráty bodu.


Reportáž

Hluboká ,,B" poprvé naplno bodovala proti Jankovu ,,B"


Jankov ,,B" přijel na Hlubokou namlsaný vysokou výhrou z minulého kola, kdy 6 gólů vstřelil Martin Benda. Tentokrát v sestavě chyběl a to byla jistě dobrá zpráva pro domácí. Ti chtěli využít domácí prostředí a po porážce ve Zlivi poprvé naplno bodovat. 


Reportáž

FOTO: Lipí si poradilo doma s rezervou Kamenného Újezdu


Sokol Lipí oslavilo 90. výročí založení spolku výhrou 5:1 nad TJ Sokol Kamenný Újezd “B”. Před utkáním funkcionáři klubu poděkovali zasloužilým členům, a to Jaroslavu Kočerovi st., Františkovi Mugrauerovi, Luboši Fesslovi, Stanislavu Kyselovi nejst., Vlastimilu Stráskému st. a Bohumilu Píšovi st., za přínos pro klub a předali jim památeční dres i dárkový koš.


Reportáž

FOTOGALERIE: Jankov si poradil s Protivínem


Domácí dali v každém z poločasů po brance. Na zápase fotila Natálie Kočerová.


Reportáž

Přestřelka mezi rezervou Jankova a Srubcem skončila remízou.


Domácí hráči ještě nevstřebali penaltovou křivdu z minulého zápasu ve Zlivi, a nejen proto chtěli nyní bodovat naplno. Hosté naopak první kolo zvládli na hřišti Olešníku B za tři body a tak přijeli v dobrém rozpoložení.


Reportáž

FOTO: Bezbranková remíza v duelu rezerv Jankova a Rudolfova


V sobotu se na „Perštátě“ utkaly „A“-týmy Rudolfova a Jankova. V tomto okresním derby zvítězili hosté v poměru 3:1. V neděli přišla na řadu odveta rezervních týmů, kde se diváci branky bohužel nedočkali.