T. Tengl 82.
1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.08.2023 15:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. A, 2023-2024


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Lipí doma nestačilo na Mokré


Branky


16

Fotbalisté Lipí v rámci druhého kola III. třídy poprvé v sezoně prohráli, když na domácím hřišti nestačili na sousední Mokré 1:3. Na úvodní branku čekali diváci do jednatřicáté minuty, kdy se prosadil Daniel Hrádek. Druhou branku pak přidal před koncem poločasu Petr Štumbauer. Ve druhém poločase utkání zdramatizoval domácí Tomáš Tengl, ale definitivní pojistku přidal v nastaveném čase Ondřej Fošum. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



TJ Mokré
Petr Štumbauer (hráč): Těžký ubojovaný zápas. Ze začátku byla hra dost vyrovnaná, první se mohlo radovat Lipí, kdyby proměnilo penaltu tak mohlo být všechno jinak. Cca od 20 minuty jsme postupně přebírali otěže a okolo třicáté minuty hned 2x po sobě využili nekoncentrovanost obrany. Druhou půli na nás Lipí vlítlo, ale do vyložených šancí se nedostávalo, jednou vyslali raketu snad z 20 metrů do tyče, a jinak vše v "klidu" sbíral Kali v bráně. V 82. minutě Lipí využilo ojedinělého zaváhání obrany a snížili. Naštěstí se Lipí vyšťavilo a na vyrovnání jim nezbyly síly, jelikož posledních deset minut se odehrávalo spíš na jejich půlce, což vyústilo v parádní únik Ondry Fošuma, který nám dodal klid na posledních deset sekund zápasu.



Sestavy


TJ Sokol Lipí
J. Macháček [-] - D. Vondroušek [-] , J. Holinka [-] - R. Fojtík [-] , V. Boshtan [-] , O. Maxa [-] , J. Říha [-] , M. Svoboda [-] , D. Honcharenko [-] - P. Roth [-] , O. Wegenkittl [-] -

TJ Mokré
L. Kalina [-] - P. Štumbauer [-] , L. Bohatý [-] , P. Dvořák [-] , O. Fošum [-] , M. Kössl [-] , J. Hrabánek [-] , L. Vraný [-] , A. Maštera [-] , D. Hrádek [-] , A. Hošna [-]

ŽK: 44. J. Říha , 59. M. Svoboda - 15. R. Rottner , 43. T. Bláha , 73. A. Hošna .
Hráči zápasu: O. Fošum , L. Kalina .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: POJAR Pavel - HEIDER Vojtěch, TEPLÝ Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Derby na které bych chtěl pozvat co nejvíce diváků a příznivců hezkého fotbalu. Budeme bojovat a zvítězíme nad kvalitním soupeřem jako je tým Mokrého.

Fanoušek, Funkcionář, Předseda klubu - TJ Sokol Štěpánovice | Jihočeský | České Budějovice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích