Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka mezi rezervou Jankova a Srubcem skončila remízou.


Branky


18

Domácí hráči ještě nevstřebali penaltovou křivdu z minulého zápasu ve Zlivi, a nejen proto chtěli nyní bodovat naplno. Hosté naopak první kolo zvládli na hřišti Olešníku B za tři body a tak přijeli v dobrém rozpoložení.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas rozhodl gól v závěru poločasu.

V prvním poločase se hrál pohledný bojovný fotbal, který přinesl i několik možností ke skórování na obou stranách. Za hosty zahrozil Kubíček, který sám před brankářem z úhlu už nedokázal zamířit přesně a zakončil mimo domácí branku. Když už to vypadalo, že se do kabin půjde za nerozhodného stavu, přišla chyba hostí. Při autovém vhazování na polovině domácích, došlo k nedorozumění mezi hráči na levé straně, ze kterého vznikl brejk, který se štěstím zakončil Matěj Marek a změnil tak ve 42. minutě skóre zápasu na poločasových 1:0 pro Jankov ,,B“.

V druhém poločase byly k vidění gólové hody.

V první polovině došlo na straně Srubce ke dvěma zraněním, a proto do druhého poločasu musel nastoupit trenér René Janoušek. Druhá půle přinesla vyrovnávací branku hned ve 49. minutě. Po přihrávce do vápna od Hanouska, zakončoval elegantně patičkou k tyči hrající trenér Srubce Janoušek. 1:1 Hosté se ještě nestačili doradovat z vyrovnávací branky a už znovu prohrávali, když se za domácí trefil v 51. minutě Martin Hüttner. 2:1 O sedm minut později po autovém vhazování na polovině domácích byl faulován Švec. Z následné standardky našel Kalina přesně Kubíčka, který z hranice vápna srovnal stav na 2:2. V 69. minutě si aktéři prvního gólu vyměnili role a po nadýchaném centru Janouška skóroval "rybičkou" Jiří Hanousek 2:3. Hosté udrželi vedení pouhé čtyři minuty, když byla v 73. minutě nařízena penalta pro domácí z kategorie "přísných", kterou s přehledem proměnil Martin Hüttner, který tak dal v tomto zápase svůj druhý gól a vyrovnal na 3:3. V 83. minutě po lajdáckém zaváhání v obraně hostí zakončoval přesně Jakub Beníšek. 4:3 To ovšem nebyl konec tohoto gólového zápasu. V 86. minutě našel centrem nestárnoucí srubecký matador Kalina hlavu Roberta Hanzala a ten svým pověstným katapultem zamířil přesně k tyči. 4:4 V poslední minutě měli hosté ještě jednu příležitost ke skórování, kdy byl před vápnem faulován Janoušek. K exekuci přímého kopu se postavil právě Hanzal, ale trefil pouze zeď. Pohledný zápas tedy skončil přestřelkou 4:4.



Ohlasy k zápasu


SK Jankov B
Hüttner Martin (Hráč): Věděli jsme, že soupeř patří ke špičce okresního přeboru a hraje poměrně dobrý kombinační fotbal. I tak bylo našim cílem v domácí premiéře získat tři body. Do utkání jsme vstoupili poměrně dobře a během první půle jsme měli několik povedených akcí a šancí, bohužel se nám nepodařilo urvat více než jednobrankové vedení. V druhé půli jsme chtěli přidat nějaké branky a kontrolovat hru, což se bohužel nepodařilo, brzy jsme inkasovali a zbytek druhého poločasu byl hodně nahoru dolu. Za celý zápas jsme třikrát ztratili vedení a jednou museli otáčet z nepříznivého stavu což, se nám podařilo a v zápětí jsem dostali těsně před koncem gól na konečných 4:4. Z naši strany si myslím, že šlo o celkem povedený zápas, jen jsme bohužel dostali několik zbytečných gólů a nedokázali jsme proměnit mnoho šancí, které jsme měli. Celkově si myslím, že šlo o nadstandardní zápas, plný několika hezkých akcí z obou stran, který musel diváky určitě bavit, jen škoda že jsme jej nedokázali vyhrát.

TJ Slavoj Srubec
Jiří Hanousek (Hráč): K vidění byl pěkný fotbal, navíc okořeněný osmi góly. My jsme v podstatě dali gólů celkem sedm, protože tři góly domácích byly po našich hloupých chybách, ale i o tom je fotbal. U domácích byli hodně znát hráči z Áčka, kteří jsou nejen fyzicky, ale i technicky skvěle vybavení. Naše góly padly po pěkných kombinačních akcí. Hujerovskou kaňkou jsou pro nás dva zranění hráči z průběhu tohoto utkání. Půjdeme dál a uvidíme, jakou taktiku nám tentokrát naordinuje trenér na první domácí zápas.



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - J. Janeček [-] , L. Simandl [-] , M. Maurer [-] , O. Maxa [-] , D. Kočer [-] , J. Beníšek [-] , F. Černý [-] , L. Fajtl [-] , M. Hüttner [-] , P. Stráda [-]

TJ Slavoj Srubec
P. Smejkal [-] - K. Kubíček [-] , J. Hanousek [-] , T. Kroupa [-] , P. Kalina [-] , R. Hanzal [-] , D. Jenne [-] , T. Zimmel [-] , J. Hekrdla [-] , J. Jindra [-] , J. Dušek [-]

ŽK: 36. F. Černý , 45. D. Kočer - 28. R. Janoušek , 34. J. Švec .
Hráči zápasu: M. Hüttner - P. Kalina .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: SKVAŠÍK Pavel - TRNĚNÝ Jan, MIŠEK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Věřím domácím, jelikož áčko hraje v neděli. Mohou si pomoct pendlery z áčka.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích