Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.03.2022 15:00

14.kolo, Jihočeský | České Budějovice | Okresní přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Atraktivní duel skončil vítězstvím Zlivi.


Branky


13

V prvním jarním kole českobudějovického okresu na sebe narazily celky Jankova B a Zlivi. Utkání nabídlo atraktivní podívanou se skvělými výkony obou mužstev. Zliv se musela vypořádat s odchody několika hráčů, kdy tým opustili Slavík, Čáp a především nejlepší střelec soutěže Jakub Slavík. Jankov B se představil pod novým trenérem Martinem Kročákem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl zajímavou podívanou

Slunečné utkání začalo o pár minut později z důvodu pozdního příjezdu rozhodčího. Nakonec se hráči a diváci dočkali a mohlo se jít na věc. Do utkání vlétli hostí jako uragán, kdy ve 4. minutě dostal dlouhý pas za obranu Tomáš Kučera a lobem přes gólmana Šturmu poslal míč do sítě. 0:1. Domácí nechtěli zůstat pozadu a za svou aktivitu byli brzy odměněni. V 11. minutě napřáhl ke střele z dvaadvaceti metrů Matěj Maurer a poslal míč do šibenice Rybákovi branky. 1:1 O čtyři minuty později zkoušel technickou střelu Klíma, ale nezamířil přesně. Ve 22. minutě po rohovém kopu Hanouska hlavičkoval pod břevno Matěj Fürst a bylo to 1:2. Dále se pokračovalo ve velmi aktivní hře. Nadějnou akci hostí ve 37. minutě nakonec nedokázal přeměnit v gólovou radost Hanousek. O minutu později to zkoušel Boubal, ale toho skvěle vychytal Šturma. Ve 42. minutě si navedl míč do palebné pozice Matěj Maurer a další krásnou střelou vyrovnal stav utkání. 2:2 Černou kaňkou skvělého utkání bylo dění v poslední minutě první půle. Zlivský Tomáš Kučera dopravil míč do sítě, ovšem pomezní rozhodčí zvedl praporek pro ofsajd. Hlavní rozhodčí následně branku uznal na základě vlastního rozhodnutí. 2:3 Před uznáním branky došlo k potyčce mezi hráči a pomezním rozhodčím, která byla nehezkou tečkou za prvním poločasem.

V druhé půli se prosadili jen hosté

Ve druhé půli se vášně uklidnily a zase se začal hrát fotbal. Druhá půle ovšem bohužel ztratila na tempu a nenabídla tolik fotbalové krásy jako první půle. V druhé půli se hnali domácí za vyrovnáním. Střela Maurera skončila jen metr nad bránou a střela z úhlu od Jirkovského skončila jen na břevnu Rybákovi branky. Vyrovnat se Jankovu nepodařilo, čehož využili hostí. V 63. minutě vysunul Boubal Matěje Fürsta a ten přidal svůj druhý gól. 2:4 Domácí snahy neutichaly a v 70. minutě tvrdě vystřelil Klíma, ale Rybák dokázal tento pokus vyrazit. Rozhodnutí přišlo v 73. minutě, kdy do otevřené obrany vlétl Kučera a namazal před brankou Radkovi Hanouskovi, jenž upravil na konečných 2:5. Dále se v zápase nic zajímavého nestalo a utkání skončilo po skvělém výkonu obou mužstev 2:5.



Ohlasy k zápasu



SK Zliv
Tomáš Kučera (hráč): V zimní pauze nám odešel talentovaný Pechek do Dynama a nejlepší střelec Kuba Slavík do zahraničí, a to pochopitelně není úplně snadné nahradit. Ale semkli jsme se a proti velmi dobrému soupeři na poněkud hrbolatém hřišti jsme předvedli odmakaný zápas. Domácí víc drželi míč a měli optickou převahu, ale jakmile jsme se my dostali do útoku, zavánělo to gólem. A právě naše produktivita rozhodla. Nasázeli jsme venku 5 gólů, s tím musí být spokojenost. Ještě je třeba se trochu víc sehrát, nová sestava si musí sednout, ale jsme hlavně rádi, že jsme to dali dohromady a příští týden v superšlágru s Borkem necháme na hřišti všechno!



Sestavy


SK Jankov B
B. Šturma [-] - L. Simandl [-] , J. Janeček [-] , J. Honner [-] , J. Beníšek [-] , P. Klíma [-] , P. Stráda [-] , F. Černý [-] , V. Jirkovský [-] , A. Pšenička [-] , J. Vokurka [-]

SK Zliv
M. Rybák [-] - J. Trnka [-] , J. Vlček [-] , K. Jindrle ml. [-] , T. Kučera [-] , O. Němec [-] , P. Boubal [-] , R. Hanousek [-] , O. Bukovský [-] , M. Fürst [-] , M. Viktora [-]

ŽK: 67. M. Fürst , 73. K. Jindrle ml. , 78. R. Hanousek .
Hráči zápasu: M. Maurer - M. Fürst , T. Kučera .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Josef - ZEVL Karel, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 12. 2021 00:14

Tip: remíza