Vladislav Havlena KOMETA Brno

Kontakty:

Reportáž

Záchranářský souboj zvládly lépe Malšovice


Hned úvodní jarní kolo nabídlo velmi zajímavý a pro oba týmy i důležitý zápas. Malšovice doma v záchranářském souboji hostily Předměřice, kde na stoperu nastoupilo velezkušené exligové duo Michal Šmarda a Adrián Rolko. 


Reportáž

FOTO: Derby jako řemen!


Na tento zápas fanoušci obou týmu čekali více, než dvacet let. Prestižnosti zápasu odpovídala i návštěva. Na stadion do Malšovice dorazilo na I.B třídu neskutečných 410 fanoušků! 


Reportáž

Lípa napravila porážku z minulého kola


Malšovice své šance trestuhodně zahazovaly, Lípa naopak ukázala dobrou střeleckou efektivitu. Proto si tři body odvezli hosté.


Reportáž

Rozjeté Velichovky si poradili s trápícími se Malšovicemi


Do Malšovic zavítaly rozjeté Velichovky. Domácí, kteří se již potřebují chytit na hosty gólově nestačily.


Reportáž

V dohrávce řádil Šimon Derner a Slavia si upevnila první místo v tabulce


V dohrávce 6. kola Malšovice přivítali v hradeckém derby Slavii. Domácím se v této sezóně vůbec nedaří, naopak Slavia hraje ve velké pohodě a svoji formu potvrdila i v tomto zápase.


Reportáž

Černilov připravila o neporazitelnost Malšova Lhota


Do tohoto kola suverénní Černilov zavítal na hřiště Malšovy Lhoty, která až na první kolo podává skvělé výkony a i díky tomu se nováček soutěžě drží v horní polovině tabulky.


Reportáž

Z divoké přestřelky nakonec bere bod navíc Malšova Lhota


V malém hradeckém derby se proti sobě postavila rezerva Slavie a nováček soutěže z Malšovy Lhoty. Zápas přinesl Divákům celkem 8 branek.

 

 


Reportáž

Plšek úřadoval v Malšovicích, kromě hattricku a dvou asistencí stihl i gesto fair-play!


Malšovice v prvním domácím zápase sezóny přivítaly České Meziříčí, které chtělo odčinit domácí porážku 0:3 s Meziměstím.


Reportáž

Zápas plný soubojů a karet gól nepřinesl


Malšovice zavítaly do Opočna. Hrál se vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranach, žádná však neskončila gólově. Rozhodčí dali hře celkem volný metr a místo gólů bylo k vidění mnoho soubojů, které vyústily v 8 žlutých karet a dvě červené karty. 

 

Po 90-ti minutách zápas skončil 0:0 a pokračovalo se na penalty.