FOTO: Derby jako řemen!


Branky


15

Na tento zápas fanoušci obou týmu čekali více, než dvacet let. Prestižnosti zápasu odpovídala i návštěva. Na stadion do Malšovice dorazilo na I.B třídu neskutečných 410 fanoušků! 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle nabídla divákům 4 góly

Utkání začalo v dobrém tempu a hned v úvodu měla dobré náznaky šancí Malšova Lhota, ale jejich snahu zachytával dobře hrající Jiří Javůrek.

 

Na první branku diváci čekali do 13. minuty, kdy se Vítek Vejr pokusil vysunout Josefa Blažka, jeho přihrávku sice zblokoval obránce, ale tak nešťastně, že se odrazila do běhu již zmiňovanému Blažkovi, který utekl všem a otevřel skóre přesnou střelou k tyči. Domácí rychlá branka nerozhodila a s odpovědi přišli hned v 15. minutě, kdy hosté faulovali v okolí pokutového území. Ke standardní situaci se postavil Martin Friedel a krásným centrem našel nabíhajícího Stanislava Libřického a ten se hlavou nemýlil.

 

Vyrovnaný stav nevydržel dlouho. V 21. minutě se "Malšovka" vzala vedení zpět. Gólovou šanci začal kapitán Jan Koblížek, který vybídl rozbíhajícího se Adama Jeníčka, který střelou na zadní tyč nedal Dominiku Blažkovi šanci.

 

Po této brance se do hry začala vkrádat nervozita a přibývaly i osobní souboje, karty a ostřejší zákroky. Po jednom takovém faulu se domácí dostali opět ke standartní situaci a stejně, jako při první brance zafungovala osa Friedl a hlavičkující Libřický a bylo znovu vyrovnáno. Do poločasu se už nic zásadního nestalo, oba celky si vypracovali po jedné příležitosti, kterou neproměnili.

Dva góly Vejra a drama až do konce

Do druhé půle vstoupili lépe hosté a již ve 48. minutě vrátil "Malšovce" vední krásnou střelou Vítek Vejr, kterého Jan Koblížek vybídl pasem do uličky. Kanonýr Malšovy Lhoty místo úniku překvapil všechny včetně brankáře Blažka, kterého přeloboval z třiceti metrů, ten sice míč doběhl, ale přes veškerou snahu v zabránění gólu si míč srazil už jen do sítě. Hosty branka nabudila a brzy přišla další. Jan Koblížek znovu našel přesným centrem Vítka Vejra, kterému skvěle vyčistil prostor Lukáš Stoszek a nekompromisně hlavou pod břevno zvýšil na 2:4.

 

Malšovice se ovšem nevzdaly, emoce tryskaly na každém metru i v hledišti. V 74. minutě domácí zahrávali standartní situaci ze strany, míče se ujal Stanislav Libřický, jeho prudký centr nikdo netečoval a nakonec skončil až za zády Josefa Vaněčka. Libřický tak zkompletoval hattrick.

 

Závěr byl velice hektický, dvoubrankové vedení mohl hostům vzápětí vrátit zpět Jeníček, ale z ostrého úhlu netrefil branku Malšovic. V závěru utkání měli obrovskou šanci domácí, ale fantastickým zákrokem se vyznamenal brankář hostí Josef Vaněček. V nastavení ještě vznikl v pokutovém území hostí obrovský závar, kde po sérii špatných odkopů a odrazů domácí sahali po vyrovnání. Hostům se s vypětím všech sil podařilo míč odkopnout a sudí utkání ukončil. 

 

Oba celky vyprovodil ze hřiště potlesk čtyř stovek diváků a menší pyrotechnická vložka.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Derby mělo vše! Góly, karty, pěkné fotbalové momenty, nasazení, emoce a nakonec i Pyro show. Šťastnější byla nakonec "Malšovka" ale nenechali jsme jim to zadarmo. I přesto, že jsme dali 3 branky tak nemáme ani bod a to je smutné, nicméně jsme si dokázali, že můžeme hrát vyrovnanou partii opravdu s každým! Na jaře vám to ještě ukážeme!

TJ Sokol Malšova Lhota
Ondřej Němec, vedoucí mužstva: Myslím, že si více než 400 přítomných diváků přišlo na své. Zápas měl slušné tempo, padlo 7 branek a bylo to drama do poslední minuty. Soupeři přejeme úspěšnější jarní část sezony, protože kvalitou kádru i hry na poslední místo tabulky určitě nepatří. Svým hráčům, kteří museli v závěru pro zranění střídat, přeji co nejrychlejší uzdravení. Zároveň bych touto cestou chtěl poděkovat všem hráčům a našim fanouškům za skvělou podzimní část!



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - D. Krejčí [-] (46. L. Jarotek [-] ) , L. Kocman [-] , T. Franc [-] (82. M. Mihulka [-] ) , J. Javůrek [-] , P. Soukup [-] (82. M. Luňák [-] ) , P. Soukup [-] (46. J. Jareš [-] ) , M. Friedl [-] , Z. Libřický [-] , S. Libřický [-] , F. Havlena [-]

TJ Sokol Malšova Lhota
J. Vaněček [-] - L. Stoszek [-] (86. A. Kocman [-] ) , P. Blažek [-] , L. Kekelák [-] - J. Blažek [-] , J. Havelka [-] , J. Koblížek [-] , L. Daněk [-] (89. J. Kohoutek [-] ) , J. Koblížek [-] - V. Vejr [-] (89. P. Bednář [-] ) , A. Jeníček [-] (79. J. Musil [-] )

ŽK: 32. P. Soukup , 34. L. Kocman , 56. T. Franc , 66. S. Libřický , 67. J. Jareš , 84. F. Havlena , 90. L. Jarotek - 33. L. Daněk , 69. L. Stoszek , 80. A. Jeníček , 88. V. Vejr .
Počet diváků: 410. Rozhodčí: Kalaš Radek - PRUŠINOVSKÝ Štěpán, KIEZLER Vlastislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
31. 10. 2022 10:17
Hodnocení zápasu
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2022 08:56

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 20:03

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2022 10:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2022 22:19
Michal Švorc

Expert: Martin Pácalt
Tip experta: výhra hostů

Derby městských sousedů, které bude určitě pro oko diváka zajímavé. Malšovka bude po minulém kole jistě gólově namlsaná, takže domácí to nebudou mít v obraně lehké.

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 22:16

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     25. 10. 2022 05:59

Tip: výhra hostů