Zápas plný soubojů a karet gól nepřinesl


Branky


13

Malšovice zavítaly do Opočna. Hrál se vyrovnaný zápas se šancemi na obou stranach, žádná však neskončila gólově. Rozhodčí dali hře celkem volný metr a místo gólů bylo k vidění mnoho soubojů, které vyústily v 8 žlutých karet a dvě červené karty. 

 

Po 90-ti minutách zápas skončil 0:0 a pokračovalo se na penalty. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

 

 

 

 

 

 

Malšovický gólman Blažko v rozstřelu čaroval

V penaltovém rozstřelu zazářil malšovický gólman Dominik Blažko, který dokázal tři penalty lapit a z bodů navíc se tak radovaly Malšovice.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Vyrovnaný, tvrdý ale férový zápas, ostatně jako vždy s Opočnem. Devadesát minut gól nepřineslo a tak nám druhý bod navíc musel vychytat gólman Blažko, který lapil hned tři pokusy soupeře. Nutno podotknout, že v tvrdosti dnešního utkání mají trošku prsty i sudí, kteří zápas řídili "zvláštně" na obě strany.

TJ Spartak Opočno
Martin Šnajdr, trenér: Týmu z hlediska nasazení a bojovnosti nemám co vytknout. V koncovce se nám však nedaří, aspoň že nám začíná fungovat defenziva a podruhé v řadě jsme udrželi nulu. Když už gól vstřelime, tak pomezní odmává ofsajd, který viděl jen on. Hlavní nasadil podivný metr, čímž přispěl k emocím na hřišti. Jasnou penaltu, kterou přiznali i domácí neodpiská, a pak to kompenzuje dvěma neodpiskanými penaltami proti nám. Ze zápasu udělal bramboračku. No nic, čeká nás derby, v němž budeme chtít bodovat naplno!



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - J. Brokeš [-] (46. Z. Papík [-] ) , P. Mareš [-] (58. T. Krejčí [-] ) , S. Libřický [-] , Z. Libřický [-] , J. Jareš [-] (46. D. Krejčí [-] ) , J. Paulovič [-] (88. D. Ninger [-] ) , F. Havlena [-] , J. Javůrek [-] , T. Franc [-] , P. Soukup [-]

TJ Spartak Opočno
P. Hrudík [-] - M. Vondřejc [-] , T. Franc [-] (64. D. Drašnar [-] ) , J. Franc [-] , L. Růžička [-] - S. Jech [-] (77. V. Lukášek [-] ) , L. Žid [-] , H. Černý [-] , A. Smola [-] - O. Polák [-] , T. Přibyl [-]

ŽK: 45. J. Paulovič , 58. P. Mareš , 65. Z. Libřický - 43. L. Žid , 71. M. Vondřejc , 71. O. Polák . ČK: 84. Z. Libřický - 88. M. Vondřejc .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Janota Josef - DOROTÍK Petr, NÝVLT Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Michal Švorc

Expert: Pavel Smrček
Tip experta: remíza

Opočno podle mých informací by mělo hrát v Malšovicích a já čekám plichtu.

Tip: výhra domácích

Hraje se v Malšovicích od 16:00

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů