0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2022 15:30

11.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Lípa napravila porážku z minulého kola


Branky


18

Malšovice své šance trestuhodně zahazovaly, Lípa naopak ukázala dobrou střeleckou efektivitu. Proto si tři body odvezli hosté.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úvodní minuty bylo na hřišti jedno mužstvo

Prvních dvacet minut zápasu patřilo jednoznačně domácím. Hned v první minutě se do velké šance dostal Stanislav Libřický, který na zadní tyči hlavičkoval pouze do břevna. O pět minut později se po rohovém kopu dostal k další hlavičče Jiří Javůrek a stejně jako Libřický trefil pouze břevno. Malšovice dalé tlačily a v 11. mnutě zahodily jasnou příležitost, když přihrávku Libřického nedokázal za Janečka dotlačit Denny Christov.

 

Bohužel pro Malšovice v tomto zápase platilo "nedáš dostaneš" a Lípa během dvou minut naprosto změnila vývoj zápasu. Nejprve ve 27. minutě se po faulu na Erika Charváta kopal přímý kop zpoza vápna. K němu se postavil David Mondík a překonal Dominika Blažka. O dvě minuty později stejná dvojice udeřila znovu. Mondík vyslal pěknou přihrávkou do brejku Charváta a ten se nemýlil, 2:0 pro hosty.

 

Po této brance se hra ustálila a do konce poločasu byly k vidění šance na obou stranách. Gólu se však diváci už nedočkali a do šaten tak odcházeli mnohem šťastnější domácí, kteří bez újmy přežili úvodní drtivý nápor domácích. 

 

 

Lípa si zodpovědným výkonem došla k vítězství

V druhé půli byly Malšovice opět aktivnějším týmem. Ovšem místo toho, aby došlo ke snížení, tak naopak Lípa udeřila potřetí. Po rohovém kopu zahrávaným Michalem Kozlem si míč našel Tomáš Sikora a hlavou zvýšil na 3:0. 

 

Lípu třetí branka uklidnila a disciplinovaným výkonem si došla pro důležité tři body. Domácí bohužel nedokázali navázat na body z Vamberka a doma opět vyšli naprázdno. Další nepříjmeností pro ně je zranění Jana Jánského, který musel již v 6. minutě ze zápasu odstoupit a také vyloučení kapitána Jiřího Brokeše.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Před utkáním jsme věděli, že je pro nás důležité bodovat. V šatně panovala bojovná nálada a byli jsme přesvědčeni že se naše smůla dnes zlomí.... Do dvacáté minuty jsme nastřelili dvě břevna a nedali jednu šanci, která nedat nešla. Soupeř dal dva slepené góly a od té doby hrál to co potřeboval. Po poločase přidala Lípa ještě jednu branku a my s naší pokračující impotencí jsme nevsítili. Krutý podzim pro nás stále pokračuje my se ale nevzdáváme a do posledních dvou zápasů dáme všechny síly!

TJ Sokol Lípa n. O.
Libor Beran, vedoucí mužstva: V úvodu zápasu jsme přežili drtivý nápor domácích ze kterého dokázal tým Malšovic vytěžit dvě břevna a zahozenou tisíciprocentní šanci. Následně jsme vyrovnali hru a brankami Mondíka a Charváta jsme šli do poločasového vedení 2:0. Druhá půle obraz hry příliš nezměnila a když Sikora přidal třetí branku, bylo rozhodnuto že veledůležité tři body poputují do Lípy.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - J. Brokeš [-] , F. Havlena [-] (62. M. Luňák [-] ) , D. Krejčí [-] , J. Javůrek [-] (46. T. Franc [-] ) , L. Kocman [-] (62. P. Soukup [-] ) , J. Janský [-] (6. D. Christov [-] ) , M. Friedl [-] , Z. Libřický [-] , S. Libřický [-] , J. Jareš [-] (73. J. Paulovič [-] )

TJ Sokol Lípa n. O.
P. Janeček [-] - E. Charvát [-] , A. Barcic [-] , L. Kapucián [-] , T. Sikora [-] , M. Kozel [-] , O. Karlík [-] , M. Brzokoupil [-] , M. Grim [-] , M. Škop [-] (72. J. Svícenec [-] ) , D. Mondík [-]

ŽK: 27. D. Krejčí , 45. S. Libřický , 86. J. Paulovič - 10. M. Grim , 84. D. Mondík , 90. M. Brzokoupil . ČK: 84. J. Brokeš .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Kiezler Vlastislav - NYMSA Jakub, TRYZNA Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 15:24

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 14:55
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     13. 10. 2022 13:31
Michal Švorc

Expert: Patrik Havel
Tip experta: remíza

Malšovice hrají dobrý fotbal který jim však zatím moc bodů nepřinesl. Lípa má podobné výsledky, ale má o 3 body více než domácí. Tento zápas skončí remízou.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 20:27

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2022 13:53

Tip: výhra domácích

Že by konečně 3bodové utkání? :))

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 11:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     11. 10. 2022 07:22

Tip: výhra hostů