1:5
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.08.2022 17:00

3.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Plšek úřadoval v Malšovicích, kromě hattricku a dvou asistencí stihl i gesto fair-play!


Branky


40. J. Brokeš - 6. J. Plšek , 39. J. Plšek , 51. O. Ježek , 75. J. Plšek , 86. T. Rezek
11

Malšovice v prvním domácím zápase sezóny přivítaly České Meziříčí, které chtělo odčinit domácí porážku 0:3 s Meziměstím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vyrovnaná první půle

V prvním poločase byla hra vyrovnaná. Hrál se pohledný kombinační fotbal na obou stranách, kdy Malšovice měly lehkou převahu v držení míče. Hosté se soustředili hlavně na rychlé protiútoky.

 

První branka padla již v 6. minutě, kdy se trefil Jan Plšek. Stejný hráč se trefil i ve 39. minutě po přihrávce kapitána Ondřeje Ježka. Domácí na druhou branku dokázali rychle zeragovat, když se ve 40. minutě po kombinaci mezi Stanislavem Libřickým a Filipem Havlenou dostal míč k Martin Friedel, který nacentroval míč na zadní tyč, kde ho skluzem uklidil za záda Petra Jílka kapitán domácích Jiří Brokeš

 

Žádná další akce gólově neskončila a první poločas tak skončil za stavu 1:2 pro hosty.

O vysoké porážce domácích rozhodla efektivita hostů

Druhý poločas také přinesl pohledný fotbal od obou týmů. Hostům však koncovka v druhém poločase vycházela na jedničku. V 51. minutě po asistenci skvěle hrajícího Plška zvyšoval kapitán Českého Mezříčí Ondřej Ježek na 3:1. V 75. následně Jan Plšek po asistenci Josefa Fialy zkompletoval hattrick.

 

V 82. minutě došlo k odpískání sporné penalty po srážce domácího gólmana Jiřího Krejčího a střídajícího útočníka hostí Davida Mikušíka. O verdiktu rozhodčího se diskutovalo přibližně čtyři minuty. K pokutovému kopu se postavil kdo jiný, než Jan Plšek. Ten však odmítl vstřelit čtvrtou branku a penaltu úmyslně kopnul vedle branky domácích. Za toto gesto fair-play sklidil potlesk od domácích hráčů i fanoušků.

 

V závěru na konečných 5:1 upravil hostující Tomáš Rezek.

 

Za zmínku ještě stojí debut teprve 17-ti letého gólmana Petra Jílka v I.B třídě. Ten dokázal skvěle zastoupit dlouholetou jedničku Českého Meziříčí Davida Fryntu.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Velké zklamaní! První domací zápas jsme se chtěli prezentovat jinak, herně to špatné nebylo, výsledek však hovoři jasně a body jsou to, co se v konečném důsledku počítá. Škoda hraničně odmávaného ofsajdu na vyrovnavací gól za stavu 1:2, tam se mohl lámat chleba. Meziříčí nám uštědřilo lekci z produktivity, tandem Plšek - Rezek nás prakticky přehrál sám. My se musíme v tréninku zaměřit na lepší defenzivu a proměňování šancí, s čímž jde ruku v ruce tréninková morálka! Velmi si cenime fair-play gesta hostí, kdy Honza Plšek úmyslně zahodil penaltu. Klobouk dolu, to se jen tak nevidí.

FC České Meziříčí
Horký David, vedoucí mužstva: Popravdě měl jsem z utkání obavy, a to poté, co nám Meziměstí minulý víkend nastavilo zrcadlo. Ale obrovské poděkování dnes všem zainteresovaným, všichni jsme se z něho poučili. Bylo to důrazné a tvrdé klání, ale férové, koneckonců jako všechny s Malšovicemi. Naši dorostenci měli tento víkend volný los, tak jsme jich 7 rozdělili mezi áčko a béčko a všichni nám neoddiskutovatelně pomohli. Děkujeme a makáme dál borci!



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
T. Krejčí [-] - J. Brokeš [-] , M. Luňák [-] (65. D. Lemon [-] ) , D. Krejčí [-] , J. Javůrek [-] , F. Havlena [-] , J. Jareš [-] , Z. Libřický [-] , M. Friedl [-] , S. Libřický [-] , J. Paulovič [-] (46. P. Soukup [-] )

FC České Meziříčí
P. Jílek [-] - J. Plšek [-] , T. Vejprava [-] , J. Tomášek [-] , Z. Roubal [-] (52. L. Hlavsa [-] ) , O. Ježek [-] (80. D. Mikušík [-] ) , T. Rezek [-] , J. Fiala [-] , T. Krajňák [-] , T. Havel [-] , M. Sekyra [-]

ŽK: 22. S. Libřický , 87. D. Lemon - 79. T. Vejprava .
Počet diváků: 70.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Švorc

Expert: Martin Jedlička
Tip experta: výhra hostů

,,Meříč´´ je pro mě tak trochu černý kůň soutěže. Vyrovnané pohárové utkání s účastníkem 1.A třídy z Třebechovic, který rozhodl až penaltový rozstřel, desítka Malšově Lhotě v první kole. Utkání rozhodne faktor jménem Honza Plšek, který je na naši soutěž nadstandartní hráč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů