J. Hořínek 84. (vl.)
1:4
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.10.2022 16:00

9.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rozjeté Velichovky si poradili s trápícími se Malšovicemi


Branky


84. J. Hořínek (vl.) - 31. M. Panenka , 55. M. Panenka , 89. T. Vít , 90. J. Filip
14

Do Malšovic zavítaly rozjeté Velichovky. Domácí, kteří se již potřebují chytit na hosty gólově nestačily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Malšovice byly v první půli aktivnější, ale skóroval pouze hostující Panenka

Úvodní minuty patřily domácím, kteří měli i první šanci. Tu však hostující gólman Mertlík dokázal pokrýt. Další velkou šanci domácí zahodili ve 25. minutě, kdy domácí útočník postupoval sám na Mertlíka, ale bohužel pro Malšovice minul branku. Krátce po této šanci domácí využili zaváhání obránce Riegra, ale střelu kapitána Jiřího Brokeše vyrazil Mertlík na roh. 

 

Byli to ovšem hosté, kteří skórovali jako první, když Tomáš Hanusík přihrál na hranici velkého vápna míč Marku Panenkovi a ten přesnou střelou k tyči otevřel skóre. Domácí mohli srovnat, ale bohužel jejich efektivita v zakončení byla žalostná. V závěru ještě hostujícího gólmana Mertlíka zachránilo břevno.

 

I přes vývoj hry mohli do šaten odcházet spokojenější hosté, kteří jednu ze svých šancí dokázali proměnit.

Hosté se rozjeli až v druhé půli

Do druhé půle vstoupili lépe hosté. První velkou šanci však neproměnili. Petráček z bezprostřední blízkosti nepropálil domácího gólmana Tomáš Krejčího. V 55. minutě přišel nejhezčí moment zápasu. Josef Filip po pravé straně zatáhl míč a přesným centrem na zadní tyči našel Marka Panenku, který se pověsil do vzduchu a krásnými nůžkami umístil míč do pravého rohu. Po druhém gólu měli převahu hosté. I přesto došlo ke korekci skóre. Domácí zahrávali v 84. minutě rohový kop a hostující obránce Jaroslav Hořínek si ho nešťastně srazil do vlastní sítě.

 

Drama se nekonalo, protože hosté si vzápětí vzali dvougólové vedení zpět, když se po centru dostal k míči Tomáš Vít, který ho hlavou uklidil do sítě. Malšovice se i v závěru dostaly do dvou šancí, ale ani jednu z nich nevyužily. V 90. minutě tak zpečetil výhru hostí Josef Filip.

 

Velichovky si připsaly další výhru a dostaly se na 3. místo tabulky. Malšovice se ani v tomto kole ode dna tabulky neodlepily.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukáš Zrůst, trenér: Krize stále pokračuje, bojovnost a nasazení se nám nedá upřít nicméně impotence v zakončení je jasně vidět. Důkaz je i ten, že naši vstřelenou branku si musel dát soupeř sám. Výsledek ale dle mého vypadá jednoznačněji než dění na hřišti. Nezbývá nic jiného než sebrat všechny síly a v posledních zápasech získat maximum možných bodů, jinak bude jaro velmi těžké.

TJ Velichovky
Jiří Lebedinský, trenér: Zápas se hrál od začátku na těžkém terénu a za stálého deště. Domácí hráli navíc hodně důrazně a s velkým nasazením, takže to pro nás nebylo dnes nic jednoduchého. Za zmínku stojí určitě výstavní nůžky Marka Panenky při jeho druhém gólu. Naše vítězství se dnes nerodilo vůbec lehce, ale z celkového pohledu zápasu je myslím zasloužené a moc si ho vážíme. Pochvala celému týmu včetně lavičky za přístup a výkon. Poděkování pak tradičně míří k našemu super FAN-CLUBU!



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
T. Krejčí [-] (77. D. Blažko [-] ) - P. Soukup [-] (46. D. Lemon [-] ) , L. Kocman [-] , T. Franc [-] , J. Javůrek [-] , F. Havlena [-] , J. Jareš [-] (13. J. Paulovič [-] ) , Z. Libřický [-] (74. D. Krejčí [-] ) , J. Brokeš [-] , J. Janský [-] , L. Jarotek [-] (74. P. Mareš [-] )

TJ Velichovky
T. Mertlík [-] - M. Petráček [-] (77. O. Runkas [-] ) , M. Panenka [-] (61. T. Vít [-] ) , M. Németh [-] , L. Emlar [-] (61. M. Karel [-] ) , T. Hanusík [-] (46. J. Danihel [-] ) , M. Čenovský [-] (77. J. Hořínek [-] ) , J. Filip [-] , A. Rieger [-] , M. Pácalt [-] , M. Grmela [-]

ŽK: 12. J. Brokeš , 67. L. Jarotek , 77. L. Kocman .
Počet diváků: 40.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Michal Švorc

Expert: Jakub Franc
Tip experta: výhra hostů

Malšovicím se nedaří, naopak Velichovky jsou rozjeté. Hosté si odvezou tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza