2:1p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.03.2023 15:00

15.kolo, Královéhradecký | 1.B třída sk. B, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Záchranářský souboj zvládly lépe Malšovice


Branky


11

Hned úvodní jarní kolo nabídlo velmi zajímavý a pro oba týmy i důležitý zápas. Malšovice doma v záchranářském souboji hostily Předměřice, kde na stoperu nastoupilo velezkušené exligové duo Michal Šmarda a Adrián Rolko. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do vedení šli hosté

Jarní terén příliš nepřál kombinační hře a oba týmy se tak rozhodly pro rychlý a jednoduchý způsob hry. Domácí se hned v 7. minutě museli vypořádat s první nepříjemnosti, když se zranila nová posila z Třebše Ondřej Etflaiš. 

 

První poločas vyložené šance nenabídl. Malšovice byly nejblíže gólů po samostatnem úniku Jarotka, ten bohužel svoji šanci využít nedokázal. Byli to tedy hosté, kteří se dostali do vedení, když gól do šatny vstřelil Lukáš Neradílek. 

Malšovice i v deseti dokázaly srovnat

Do druhé půle vstoupili aktivněji domácí. Ovšem v 62. minutě musel malšovický trenér Lukáš Zrůst řešit další nepříjemnost, když gólman Blažko neodhadl výběh za velké vápno a své zaváhání musel řešit faulem, který rozhodčí Zbyněk Novotný "ocenil" červenou kartou. Do branky domácích se tak postavil Josef Teichman.

 

Ani tato situace Malšovice nepoložila a stále se hnaly za vyrovnáním. Vyrovnat se jim povedlo v 78. minutě, kdy pěknou střelou zpoza Martin Friedl překonal Jakuba Karbana. Zápas tak pokračoval do penalt. 

 

Střídající Teichman vychytal Šmardu

O vítězi zápasu se rozhodlo ve čtvrté sérii. Za domácí byli úspěšní všichni střelci, za hosty pouze dva. Michala Šmardu vychytal Teichman a Boris Markarjanc netrefil branku. Bod navíc tak zůstal v Malšovicích. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Malšovice
Lukaš Zrůst, trenér: Těžký terén nám nepovolil kombinační hru a tak jsme museli hrát jednoduše stejně jako soupeř. První poločas moc šanci nepřinesl. Samostatný únik Jarotka bohužel brankou neskončil a tak minutu před poločasem udeřil soupeř. Do druhého poločasu jdeme se změnou rozestavení a začínáme se více dostávat do hry. V 62’ jdeme nesmyslně do deseti a paradoxně v tom čase začínáme hrát. Vytváříme si šance ale gólem konci jen střela Friedla z vápna. Na penalty jsme byli šťastnější a tak dva body bereme.

TJ Slavoj Předměřice n. L.
Lukáš Mrkvička, trenér: Nová sezona a stále stejné problémy. V zápase jsme měli několik možností, aby jsme přidali pojišťovací branku ale neúspěšně. Po vyloučení domácího brankáře domácí zjednodusili hru a diky většímu nasazení zápas srovnali. Poté rozhodly penalty pro domácí.



Sestavy


TJ Sokol Malšovice
D. Blažko [-] - L. Jarotek [-] (63. M. Mihulka [-] ) , J. Janský [-] (63. J. Teichman [-] ) , L. Kocman [-] (78. P. Soukup [-] ) , S. Libřický [-] , M. Friedl [-] , O. Etflaiš [-] (7. P. Soukup [-] ) , F. Havlena [-] , J. Javůrek [-] , P. Majer [-] , Z. Libřický [-] (78. D. Krejčí [-] )

TJ Slavoj Předměřice n. L.
J. Karban [-] - B. Netík [-] (46. J. Voborník [-] ) , J. Mrkvička [-] , L. Hošek [-] , A. Rolko [-] , J. Šimůnek [-] (85. J. Hajcman [-] ) , M. Šmarda [-] , O. Satranský [-] (81. P. Jiroušek [-] ) , V. Polanský [-] , B. Markarjanc [-] , L. Neradílek [-] (78. D. Žoch [-] )

ŽK: 17. L. Jarotek , 70. L. Kocman - 50. J. Mrkvička . ČK: 62. D. Blažko .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: Novotný Zbyněk - ŠOB Aleš, JEDLIČKA Miloš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Michal Švorc

Expert: Karel Vašátko
Tip experta: remíza

Tohle utkání o spodek tabulky by podle mě zasloužilo remízu. Oba týmy bojují, ale občas tam chybí to štěstí.

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Spartak Opočno | Královéhradecký | Rychnov

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů