Radek Kubeš

Kontakty:

   |      |  

Reportáž

Zruč si z Rapidu odvezla všechny body


Zruč pořád bodově tápe a na Rapidu chtěla vzít utkání do svých rukou. To se po úvodních šancích Rapidu nakonec podařilo a Zruč si venku vybojovala všechny body, aby se od svého soupeře o pár bodů odtrhla.


Reportáž

Körner udržel nulu i v početní nevýhodě


Zruč o víkendu porazila na svém hřišti domažlickou rezervu a tak se dalo očekávat, že klub chytne formu i do dalšího utkání. Nicméně proti byla bolevecká obrana v čele s brankřem Körnerem.


Reportáž

Černice rozhodly během 8 minut. Zruč korigovala jen z penalty


Sokol Černice si chtěl po úvodním výprasku z Chotíkova spravit chuť a doma nezaváhat. Ani Zruči se start do soutěže nevydařil podle představ, když přenechyla 2 body soupeři ze Staňkova.


Reportáž

Staňkov vyválčil ve Zruči dva body


Staňkovu se minulý ročník vůbec nedařilo a bylo znát, že zde probíhá generační obměna. Nikdo z tipérů nepředpokládal výhru hostů a jen jeden tipoval remízu - právě ten nakonec, jako jediný, nečekaně uhodl.


Reportáž

Merklín rozstřílel Lužany


Pro Lužany to měl být dnes velmi důležitý zápas - před zápasem se pohybovaly na místech v tabulce, které je jistě netěší a navíc nejbližší pronásledovatel se již včera dotáhl bodově a předskočil je tak v tabulce. Lužany však zápas nezvládly a nechaly si vstřelit sedm branek.


Reportáž

Vstiš šahal po první jarní výhře, nakonec rozhodly až penalty


Vstiš vstupoval do zápasu s tím, že nemá co ztratit, ale ani získat, takže si zápas s Merklínem mohl fotbalově užít. Ještě v 84. minutě držel vedení 3:2 a vypadalo to na první jarní tři body. Hostující Libor Bláha však brankou v závěru druhého poločasu poslal zápas do penaltového rozstřelu, ze kterého si Merklín odvezl dva body


Reportáž

Žinkovy rozstřílely Merklín vysoko 2:6


Před zápasem měly oba týmy stejný počet bodů, a tak se dal očekávat vyrovnaný souboj. Oproti očekávání však byla vidět gólová přehlídka, která více vycházela hostům, a tak bylo v zápase nakonec vidět osm branek, když celých šest vstřelily právě Žinkovy


Reportáž

Blovice nezaváhaly a vystřílely si předčasný postup


Blovice již před svým zápasem věděly, že nejbližší dotahující, tedy Dobřany, prohrál na hřišti Stodu, a tak mohly být klidní. Tak jak jim však velí jejich trenér - do zápasu šly s tím, že ho chtějí vyhrát a vstřelit hodně branek. Merklín byl prvním poločas vyrovnaný soupeř a odcházelo se do kabin za stavu 2:2. Blovice v druhém poločase zabraly a přidaly dalších pět branek a odskočily tak v tabulce druhým Dobřanům na rozdíl devíti bodů zaslouženě mohou předčasně slavit postup