1:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 16:30

8.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zruč si z Rapidu odvezla všechny body


Branky


25

Zruč pořád bodově tápe a na Rapidu chtěla vzít utkání do svých rukou. To se po úvodních šancích Rapidu nakonec podařilo a Zruč si venku vybojovala všechny body, aby se od svého soupeře o pár bodů odtrhla.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rapid neproměnil, a pak tratil

Domácí začali aktivně, první šanci měl po kombinaci až do vápna Šindelář, ale trefil jen boční síť. Pak měl velkou šanci Matějka, ale po kličce gólmanovi z úhlu trestuhodně vůbec nezakončil. Na druhé straně udeřili hosté hned z prvního náznaku, kdy zakončil po přesném centru hlavou Jan Šulan. Vyrovnat mohl o chvilku později po další pohledné akci Filipčík, ale z místa kolem penalty vysoko přestřelil. A tak udeřila Zruč opět na druhé straně. Po nedůrazu domácí obrany se prosadil Václav Tobrman. Domácí se snažili hrát, ale góly dávali hosté a poločas skončil.

 

Šindelář pouze korigoval

Ve druhé půli se domácí snažili se zápasem něco udělat, hru otevřeli a hosté chodili do protiútoků. Adam Král nejdříve trefil pouze břevno, za chvíli už zcela nehlídán po trestném kopu zvýšil už na 3:0. Na domácích kopačkách už se od té doby nacházela pouze jedna velká křeč. V 87. minutě po individuální akci snížil Jiří Šindelář, ale to bylo vše.



Ohlasy k zápasu


SK Rapid Plzeň
Daniel Matějka, hráč: Je to pro nás trochu kruté, ale na krásu a na šance se zápasy nevyhrávají. Trápíme se v koncovce a dostáváme laciné góly. Nezbývá nám nic jiného, než bojovat dál a nějaké body do konce podzimu přidat.

TJ Zruč
Ferenc Roth, trenér: Přežili jsme dvě šance domácích a poté vsítili dvě branky před přestávkou. Říkal jsem hráčům, že pokud ale budeme hrát tak, jako dosud, můžeme o náskok rychle přijít. Hra se naštěstí zlepšila, přidali jsme pojišťovací branku a nakonec utkání dotáhli do vítězného konce. Teď už se ale musíme soustředit na další důležitý zápas.



Sestavy


SK Rapid Plzeň
J. Liška [-] - P. Filipčík [-] , P. Nový [-] , T. Drtil [-] , D. Matějka [-] (83. P. Řezníček [-] ) , J. Harmady [-] , M. Čupalka [-] , R. Klekner [-] (55. J. Holík [-] ) , J. Kadlec [-] (77. M. Suk [-] ) , D. Kořenek [-] , J. Šindelář [-]

TJ Zruč
D. Strejc [-] - J. Šulan [-] , M. Lang [-] , R. Kubeš [-] (70. O. Mašek [-] ) , M. Fryček [-] (70. P. Korous [-] ) , F. Korelus [-] (60. P. Riedl [-] ) , V. Tobrman [-] , M. Pechman [-] (80. M. Klail [-] ) , D. Král [-] , A. Král [-] , K. Kazda [-] (60. M. Polák [-] )

ŽK: 9. T. Drtil , 37. J. Harmady , 67. P. Filipčík , 71. D. Matějka - 12. J. Šulan , 42. M. Pechman , 77. V. Tobrman .
Počet diváků: 48. Rozhodčí: Sirový Václav - ŠLAUF Jiří, LAPÁK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jakub Volák

Expert: Daniel Matějka
Tip experta: výhra domácích

Oba týmu, troufám si tvrdit, mají mnohem na víc, než co zatím bodově předvádí. Jestli chceme pomýšlet výš, budeme muset hlavně doma sbírat body. Věřím, že to zvládneme a vyhrajeme.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích