1:2p.
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.07.2021 18:00

1.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Staňkov vyválčil ve Zruči dva body


Branky


19

Staňkovu se minulý ročník vůbec nedařilo a bylo znát, že zde probíhá generační obměna. Nikdo z tipérů nepředpokládal výhru hostů a jen jeden tipoval remízu - právě ten nakonec, jako jediný, nečekaně uhodl.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Vlastní branka uzavřela brány na cestě ke staňkovské svatyni

Zápas, který se špatně hodnotí, jelikož oproti jiným nepřinesl moc zajímavých věcí. Zruč se od samého začátku snažila dostat na dostřel soupeřovy branky, avšak bezúspěšně, přitom mohla vést i o tři branky. Hosty podržel brankář Škampa. A když už nějaká branka v prvním dějství padla, byla do domácí sítě. Nízký rohový kop Staňkova zřejmě tečoval ve 34. minutě nabíhající Jakub Šimůnek do za ním postaveného domácího obránce, od kterého se míč odrazil do sítě.

 

Zruči se podařilo srovnat

Z moc nezáživné druhé půle lze vypíchnout situaci z 54. minuty, kdy hlavní sudí nařídil pokutový kop ve prospěch domácího celku za údajné hraní rukou v pokutovém území. Po poradě se svým asistentem toto rozhodnutí zrušil, jelikož se jednalo o hru ramenem.

 

Oba týmy, jakoby se po celý zápas oťukávaly. Červenočerným hostům fungovala defenziva a domácí se museli vypořádávat s nepříjemnými protiútoky. Po jednom z nich zahrávali hosté v 72. minutě rohový kop, po kterém se po několika nahrávkách dostal ke střele Šimůnek, který však nastřelil pouze tyč.

 

V 77. minutě se domácí přeci jen dočkali branky. Na dloubáček Ondřeje Maška mezi stopery si naběhl Dominik Mošna, který se tváří v tvář Škampovi nemýlil. Zruč vycítila šanci na obrat, ale díky mnohdy až osmičlenné obranné zdi se ke vstřelení branky nakonec nedopracovali.

Penaltový rozstřel končil až v sedmé sérii poměrem 5:6

ZRUČ

Proměnili: Tobrman, Král D., Pechman, Král A., Korous.

Neproměnili: Mošna (tyč), Lang (chyceno).

 

STAŇKOV

Proměnili: Záhoř, Vrba, Pitipáč, Voves, Bozděch, Drudík.

Neproměnili: Dolejš (chyceno).

 

ZÁZNAM FOTBALOVÉHO ZÁPASU MEZI ZRUČÍ A STAŇKOVEM MŮŽETE SHLÉDNOUT ZDE



Ohlasy k zápasu


TJ Zruč
František Korelus, asistent trenéra: Měli jsme větší herní převahu, bohužel jsem ji nedokázali přetavit v branku. Pak jsme si dali vlastní branku po teči z rohového kopu a soupeř začal mocně bránit. Předváděl hodně bojovný výkon, jelikož pro ně příznivý výsledek se držel téměř do samotného konce zápasu. Nám se však podařilo srovnat, to ale bylo vše. Na penalty byl soupeř šťastnější.

FK Staňkov
Ondřej Bauer, místopředseda klubu: Jak všichni ví, fotbal ve Staňkově děláme drobet jinak než ostatní mančafty. I do Zruče jsme odjeli s většinou mladých kluků, doplněných zkušenými hráči jako Dolejš, Mifek, Hrdina, atd. Podržel nás brankář Škampa, který chytil první poločas jisté dva, tři góly. Domácí mohli tedy vést i o tři branky a bylo by po zápase. Nedali a nám se podařila standardka a ujali se Šimůnkem vedení. Druhý poločas držela Zruč balón, měla ke konci dvě šance, ale neproměnila. I my jsme v zakončení neměli štěstí - Šimůnek nastřelil pouze tyč. Když to shrnu, tak domácí si určitě nezasloužili prohrát, tím pádem je remíza asi zasloužená. Zruč bude hrát určitě v klidném středu tabulky, mají kvalitní mančaft.



Sestavy


TJ Zruč
D. Strejc [-] - M. Lang [-] , F. Korelus [-] (46. D. Král [-] ) , P. Korous [-] , D. Mošna [-] , A. Král [-] , R. Kubeš [-] (78. J. Šulan [-] ) , O. Mašek [-] , V. Tobrman [-] , M. Fryček [-] (78. M. Klail [-] ) , M. Pechman [-]

FK Staňkov
R. Škampa [-] - P. Váchal [-] (63. V. Voves [-] ) , V. Mifek [-] , V. Záhoř [-] , M. Bozděch [-] , O. Hrdina [-] (68. T. Pitipáč [-] ) , J. Šimůnek [-] , J. Vrba [-] , F. Dolejš [-] , M. Liška [-] , T. Doležal [-] (78. D. Drudík [-] )

ŽK: 71. M. Pechman - 94. R. Škampa .
Počet diváků: 68. Rozhodčí: Říha Zdeněk - FILLINGER Miloš, SLADKÝ Stanislav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Jakub Volák

Expert: Tomáš György
Tip experta: výhra domácích

Jestli se nic nezměnilo a kádry zůstaly stejně silné, vyhraje Zruč.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích