3:1
(3:0)
70. A. Král (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.08.2021 18:00

2.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Černice rozhodly během 8 minut. Zruč korigovala jen z penalty


Branky


24. J. Peterka , 27. M. Pinc , 32. T. Hrach - 70. A. Král (p.)
25

Sokol Černice si chtěl po úvodním výprasku z Chotíkova spravit chuť a doma nezaváhat. Ani Zruči se start do soutěže nevydařil podle představ, když přenechyla 2 body soupeři ze Staňkova.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Po první půli bylo hotovo

První minuty se oba soupeři oťukávali a jako první se do zakončení dostali domácí, kteří mezi 5. a 6. minutou dvakrát postrašili hostujícího gólmana. Skóre se však zatím neměnilo.

 

V 10. minutě po chytrém nákopu za obranu a pokusu obhození domácího hráče reklamovali hosté ruku, zřejmě už uvnitř pokutového území, ale rozhodčí jejich prosbu nevyslyšel. O chvilku později dostala Zruč výhodu přímého volného kopu na hranici vápna, ten však skončil na zdi a následná dorážka zkušeného brankáře Daňka nevylekala.

 

První branka padla ve 24. minutě (dle zápasu o utkání chybně uvedena 16. minuta), když se do rychlého protiútoku dostal Jan Peterka, který si cestou od svého pokutového území poradil s několika hráči, 30 metrů před brankou Zruče si narazil s Patrikem Egerem a s následným přehozením brankáře Strejce již neměl problém.

 

Na další branku se nečekalo dlouho. Ve 27. minutě zahrával Partik Eger rohový kop, který na zadní tyč tečoval hlavou Michal Pinc a navyšoval už na 2:0 pro Černice. A jelikož hosté byli jak opaření, Černice ještě jednou navýšily. O pět minut později Strejc kratším výkopem od brány vyzval Peterku ke zpracování, ten následně našel nabíhajícího Tomáše Hracha, pro nějž zakončení na zadí tyč nebyl žádný problém.

 

Poslední možnost ke korekci skóre dostali hosté před koncem poločasu. Ale hosté nabídku přímého kopu ze slibné vzdálenosti odmítli vysokým překopnutím brány.

 

Kapitán snižoval z penalty

Ve druhém dějství se hra přelévala z jedné strany na druhou, ovšem bez větších šancí. Tu měli až domácí v 56 minutě, kdy z brankové čáry uklízel míč na roh zručský David Král. Následně se ani Patrik Eger s Tomášem Hrachem neopřeli do míče přesně a hosté tak drželi tříbrankovou ztrátu. Hostující brankář Strejc následně včasným vyběhnutím mimo brankoviště zhatil gólovku nabíhajícímu Patriku Egerovi.

 

V 69. minutě se hnal za obranu domácích Pavel Korous, který byl ve vápně přistrčen a rozhodčí jasně ukazoval na bílý puntík před Daňkem. Penalty se úspěšně zhostil kapitán Zruče, Adam Král. V 74. minutě se pak hostům podařilo snížit na rozdíl jediné branky, ale proti byl muž s praporkem, který signalizoval ofsajd.

 

Hřiště podmáčené po silném dešti do konce zápasu už nepomohlo hráčům ke kreativnějšímu fotbalu a domácí si svůj náskok už pohlídali.

 

ZÁZNAM UTKÁNÍ JE MOŽNÉ SHLÉDNOUT ZDE



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Plzeň - Černice
Petr Kural, trenér domácích: Po špatném výkonu v minulém kole se naše hra zlepšila. V prvním poločase jsme si vytvořili několik brankových příležitostí a také je využili a zaslouženě vedli. Druhý poločas se hosté zlepšili ale z rychlých protiútoků zakončovali mimo branku. My jsme zakončovali podobně a přidali dvě tyče. Za výhru jsme rádi a doufám, že hra se tímto utkáním zlepší.

TJ Zruč
Ferenc Róth, trenér hostů: V první půli jsme nehráli vůbec to, co jsme měli a zaslouženě jsme prohrávali 3:0. Mohlo to být i horší, ale brankář nás držel. Ve druhé půli už to bylo lepší, i díky tomu, že soupeř trochu zvolnil. Škoda neuznané branky na 3:2, konec mohl být ještě zajímavý.



Sestavy


TJ Sokol Plzeň - Černice
Z. Daněk ml. [-] - J. Müller [-] , J. Mastný [-] , M. Vít [-] , M. Skala [-] , M. Pinc [-] , J. Petr [-] , J. Peterka [-] (90. K. Fürbacher [-] ) , T. Hrach [-] (87. M. Chvojka [-] ) , P. Eger [-] (90. F. Švejda [-] ) , E. Eger [-] (74. P. Toman [-] )

TJ Zruč
D. Strejc [-] - O. Mašek [-] (60. J. Štafl [-] ) , K. Kazda [-] (71. K. Frýbert [-] ) , D. Král [-] , D. Mošna [-] , A. Král [-] , R. Kubeš [-] , M. Fryček [-] , M. Lang [-] , F. Korelus [-] , P. Korous [-]

ŽK: 52. M. Pinc - 64. R. Kubeš , 77. D. Mošna .
Hráči zápasu: M. Pinc .
Počet diváků: 65. Rozhodčí: Bureš Jiří - STROLENÝ Petr, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Jakub Volák

Expert: Ondřej Bauer
Tip experta: výhra hostů

Zruč má kvalitní mančaft, nicméně jsme se o tom přesvědčili před týdnem i my i přesto, že jsme tam vybojovali dva body. Proto bude chtít Zruč body zpět.. A pokud už bude "Knaky" (M. Knakal), šance na výhru hostů se ohromně zvýší.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích