Honza Valenta

Reportáž

FOTO:Dívčice si na domácím hřišti otevřely střelnici, Pištín deklasovaly rozdílem pěti branek


Na trávníku v Dívčicích se v sobotu před pěknou diváckou návštěvou odehrálo utkání 20. kola III. třídy, ve kterém domácí celek přivítal dvanáctý Pištín. Zápas se uskutečnil v jednoznačné režii Dívčic, které svého soupeře přehrály a zvítězily vysoko 6:1. O branky domácích se postarali bratři Valentové, dvě trefy zaznamenal nejlepší střelec soutěže Strnad a po brance přidal kapitán Tvrzický a Waldhauser.


Reportáž

Lipí a Dívčice si body rozdělily


Již před samotným utkáním s Dívčicemi fotbalisté Lipíčka věděli, že je nečeká nic jednoduchého. Pracovní povinnosti, zdravotní problémy a dovolené způsobily, že jsme do Dubence, kde Dívčiceje mají svůj domácí stánek, jeli ve značně okleštěné sestavě, navíc bez klasického brankáře. Abychom měli alespoň někoho na lavičku, museli výpravu vyztužit dva "bajzovkáři" Kümmel a Fojtík, kterým za výpomoc patří velký dík. Do branky se postavil obránce Tomáš Jinek a předvedl výborný výkon, když kapituloval pouze jednou a výraznou měrou se podepsal pod konečnou remízu.


Reportáž

FOTO: Vítězství Dívčic ukotvilo Koloděje na chvostu tabulky


Domácí hráči si doma připsali tři body s Kolodějemi, které po další porážce zůstaly na posledním místě. Přes léto tak budou čekat, zda je čeká pád do fotbalového pralesa nebo je zachrání Okresní svaz zrušením IV. tříd a rozšířením III. tříd.


Reportáž

FOTO: Hobzí porazilo Popelín na jeho hřišti a záchrana vypadá velmi reálně


SK Popelín přivítal na svém hřišti Dyje Staré Hobzí. Obě mužstva ještě nemají jistotu záchrany a tak se očekával boj od začátku až do konce.


Reportáž

Chrášťany šokovaly Dívčice a odváží si tři body


Domácím hráčům se nepovedl zápas s Chrášťany a bez brankové utkání rozsekl deset minut před koncem vítěznou trefou hostující Ondřej Bahleda.


Reportáž

FOTO: Dívčice se doma strachovaly do poslední minuty o tři body s Pištínem


Ještě deset minut před koncem to vypadalo na jasnou záležitost Dívčic, které vedly 3:0. Hosté z Pištína však během dvou minut dvakrát udeřili a zdramatizovali závěr zápasu.


Reportáž

Pištín doma nestačil na Dívčice


Hráč Pištína čekal v nové sezoně první zápas před domácími diváky. Venku si vedli prozatím výborně, když oba své zápasy dokázali vyhrát. To hosté měli přes týden o čem přemýšlet, doma opět prohráli a ze dvou domácích zápasů, měli nelichotivé skóre 2:11. Dívčice chtěly navázat na čtnáct dní starý zápas v Lipí, kde dokázaly zaslouženě vyhrát. 


Reportáž

Šlágr kola vyzněl lépe pro hosty z Dívčic


V neděli proti sobě nastoupily dva týmy, které by měly patřit do užší špičky III. třídy skupiny A. Zatímco domácí potvrdili roli favorita a ze hřiště Koloděj si odvezli tři body. Hosté na úvod doma zaváhali proti nepříjemným Žabovřeskám, které jim ukázali, jak naložit s nabídnutými šancemi. Šlágr kola tak nabízel velmi zajímavou podívanou.