Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

03.06.2017 17:00

24.kolo, Jihočeský | Jindřichův Hradec | Okresní přebor , 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Hobzí porazilo Popelín na jeho hřišti a záchrana vypadá velmi reálně


Branky


0

SK Popelín přivítal na svém hřišti Dyje Staré Hobzí. Obě mužstva ještě nemají jistotu záchrany a tak se očekával boj od začátku až do konce.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jediná branka byla k vidění v prvním poločase

Domácí Popelín na hosty vlétly jako uragán a než se stihli rozkoukat, mohli vést klidně 2:0. Naštěstí je od pohromy zachránil gólman Vlasák a pak taky nepřesnost domácích útočníků. Domácí se snažili hrát pěkně odzadu, ale domácí okamžitě napadali, hráli nátlakovou hru, všechno šlo do kontaktu, natvrdo. Tímto se jim zranil již v páté minutě Petr Distl a hobezští museli trochu změnit rozestavení. Domácí se dostávali dopředu opravdu jen sporadicky. Spíš se snažili držet vzadu linii a čekali na vhodné příležitosti. Ta jedna přišla po neskutečné chybě domácího obránce, útočník Bohuslav Brůžek ho předběhl, sebral mu míč a postupoval na gólmana Skaláka a vsítil branku. Poločas domácí poměrně v klidu podrželi za stavu 1:0, nutno však říct, že víc ze hry měli domácí, ale dlouhými nákopy, které končily v zámezí se připravovali o čas. 

Hobzí získalo velice důležité tři body

Ve druhé půli to bylo mnohem náročnější, opět tlak, ale domácí vstřelili z další šance druhý gól, opět Bohuslav Brůžek. Bohužel o minutu později domácí snížili krásně hlavou po rohovém kopu, když se trefil Dominik Kučera. A pak už to byla válka, doslova. Tvrdé souboje, tvrdé kontakty s nohama soupeřů atd. Domácí měli více ze hry, ale byli čím dál nervóznější. Když otevřeli obranu, dva dorostenci krásně prošli a zkušený Aleš Veverka vstřelil gól na 3:1, zdálo se, že je hotovo, ale minutu před koncem domácí vyrobili neskutečnou chybu v obraně společně s golmanem a mohlo být zle, naštěstí to udrželi. V 87. minutě jestě snížil Ondřej Vlásek, ale víc už Popelín nestihl. Z hlediska líbivosti se hrál doslova "hnusnej" fotbal, ale to je jedno, tady se jede o záchranu a ne na krásu. Domácí měli tři šance, když nepočítáme ještě tyč, a dali tři goly a to je hlavní.

AUTOR: Ondřej Dokulil



Ohlasy k zápasu


SK Popelín 1932
Dominika Maršíková: Ve 24. kole jsme přivítali hráče Hobzí. Začátek zápasu jsme měli dobrý, vytvořili jsme si šance, ale nedokázali jsme je proměnit, naopak hosté svojí první šanci proměnili. Na začátku druhého poločasu hosté přidali druhý gól. v 48. minutě se nám podařilo snížit. Po rohu Ondry Vláska se prosadil Dominik Kučera. Místo kýženého srovnání stavu jsme inkasovali po třetí. Poté jsme sice dosáhli branky, ale nebyla nám uznána pro údajný ofsajd. Regulérního gólu a snížení jsme dosáhli až v samém závěru, což bylo málo.

TJ Dyje Staré Hobzí
Ondřej Dokulil (hráč): Z hlediska líbivosti se hrál doslova hnusnej fotbal, ale to je jedno, tady se jede o záchranu a ne na krásu. My měli tři šance, když nepočítám ještě tyč, a dali jsme tři goly a to je hlavní. Myslím, že mi nepřísluší hodnotit výkon rozhodčího, to nechám na zvážení fanoušků, případně i hráčů. Co bych však chtěl zhodnotit, to je chování fanoušků, již jsem si na to zkoušel zvyknout. Ovšem když domácím nebyl uznán gól a domácí fanoušci - ne ti velcí, ale malí kluci - začnou pořvávat na rozhodčí vulgární výrazy, tak to mi přijde už za hranou. Pokud těm starším nedochází, že dítě napodobuje chování dospělého, je něco špatně. Dlouho jsem nezažil tak nepřátelské a absolutně nesoudné prostředí. Jinak mi poslední kola přijde, že se souboje neodehrávají pouze na hřišti.



Sestavy


SK Popelín 1932
J. Skalák [-] - P. Pacholík [-] , T. Mach [-] , V. Mácha [-] - O. Vlásek [-] , J. Snížek [-] , D. Kučera [-] , J. Dolák [-] , F. Slavík [-] - O. Doležal [-] (83. P. Peltan [-] ) , J. Omasta [-]

TJ Dyje Staré Hobzí
L. Vlasák [-] - J. Peterek [-] (84. M. Štibich [-] ) , O. Dokulil [-] , V. Zejda [-] , H. Bican [-] - A. Veverka [-] , D. Malášek [-] , M. Distel [-] , P. Distl [-] (5. F. Štibich [-] ) - B. Brůžek [-] , O. Lička [-]

ŽK: 60. D. Kučera - 20. O. Dokulil , 49. B. Brůžek , 88. O. Lička .
Hráči zápasu: B. Brůžek .
Počet diváků: 56. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - HAVLÍK Zdeněk, SAIDL Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.