Chrášťany šokovaly Dívčice a odváží si tři body


Branky


0

Domácím hráčům se nepovedl zápas s Chrášťany a bez brankové utkání rozsekl deset minut před koncem vítěznou trefou hostující Ondřej Bahleda.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance byly na obou stranách, ale chyběly branky

V sobotu přivítaly Dívčice na svém hřišti poslední Chrášťany. Domácí si minulé kolo připsali tři body za vysokou výhru v Mokrém a body chtěli potvrdit v domácím zápase s posledním celkem tabulky. Hosté se na jaře herně i výsledkově zvedli a zdánlivě ztracený boj o sestup začínají dramatizovat. Naposledy si připsali tři body doma s Koloději.

 

Favoritem zápasu byli domácí, ale na jejich kopačky jakoby se přilepila nervozita a podle toho vypadal i samotná hra. Domácím vázla kombinace a pozorně bránící hosté neměli problém odvracet jejich nájezdy před svou branku. Navíc dokázali domácí obranu zlobit rychlými brejky, kdy zaměstnával domácí obranu zejména Roman Drozd.

 

 

Největší šance prvního poločasu přišla na domácí straně, když se do gólové šance dostal Rejdal, ale míč napálil jen do břevna. K dorážce se dostal dobíhající Egner, ale míč poslal trestuhodně mimo odkrytou branku. Jinak nezáživný první poločas tak skončil bezbrankovou remízou.

O třech bodech rozhodl hostující Bahleda

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil. Hosté dál vycházeli z dobře organizované obrany a domácí se neúspěšně pokoušeli o dobytí branky střeženou brankářem Lhoutkou. Více práce měl kupodivu domácí brankář Kácal, ale skóre dlouho zůstávalo neměnné.

 

V polovině druhého poločasu dostali domácí hráči výhodu přímého volného kopu. K míči se postavil Hezoučký, ale jeho střela orazítkovala břevno Lhotkovi branky. Mdlý výkon domácích hráčů byl potrestán deset minut před koncem. Centr Romana Drozda prodloužil hlavou Svatoš, k míči se dostal Ondřej Bahleda a přesnou střelou k tyči vystřelil svému týmu nečekané tři body.

 

 

Hosté se tak odlepili ode dna tabulky a v závěru soutěže se ještě mohou v boji o sestup dít věci.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): "Po vysoké výhře v Mokrém jsme nenavázaly na dobrý výkon a od začátku to bylo takové trápení, hosté hrozily z brejků a na šance to bylo 2:2, kdy v první půli trefil Rejdal z jasné šance břevno a dorážku Egner nedokázal uklidit do prázdné brány. Ve druhé půli trefil Hezoučký břevno z trestného kopu a trest přišel v 78. minutě, když jsme nebyli důrazní ve vápně a hosté si tím odvezli 3 body, výborný výkon podal opět v bráně Kácal. Bohužel se nám zranil Waldhauser, takže opět budu muset udělat změny v sestavě."

TJ Sokol Chrášťany
Pavel Příhoda (hráč): " K zápasu do Dívčic jsme přijížděli s respektem a věděli jsme, že se jim poslední zápasy daří, ale i přesto jsme pomýšleli na bodový zisk. Zápas byl vesměs vyrovnaný obrovské šance na obou stranách, nikdo by se nemohl divit kdyby to skončilo 2:2. Z mého pohledu byla hra dost nervózní z obou stran.Nehrál se pohledný fotbal, hodně se faulovalo. Nakonec se štěstí přiklonilo na naší stranu a bereme tak tři velmi důležité body!"



Počet diváků: 67. Rozhodčí: BROM Josef - AMBROŽ Martin (N), PASTOR Radek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.