Šlágr kola vyzněl lépe pro hosty z Dívčic


Branky


1

V neděli proti sobě nastoupily dva týmy, které by měly patřit do užší špičky III. třídy skupiny A. Zatímco domácí potvrdili roli favorita a ze hřiště Koloděj si odvezli tři body. Hosté na úvod doma zaváhali proti nepříjemným Žabovřeskám, které jim ukázali, jak naložit s nabídnutými šancemi. Šlágr kola tak nabízel velmi zajímavou podívanou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Herní převahu vyjádřily Dívčice gólově, až v závěru prní půle

Za velkého vedra byli hosté od začátku aktivnějším mužstvem, svou převahu ale dokázali brankově vyjádřit až v samotném závěru úvodního dějství. Ve 41. minutě otevřel skóre utkání Pavel Hezoučký - 0:1. O dvě minuty to bylo již o dvě branky. Do vápna Lipí přilétl dlouhý centr, pro který si došel Macháček. Společně s ním šel však do souboje jeden z hostujících hráčů, který našeho gólmana rozhodil, tomu vypadl míč z rukavic a Jiří Špán neměl problém uklidit balón do prázdné branky - 0:2.

 

Tento moment přinesl hodně emocí na straně Lipí, za normálních okolností by se totiž pískal nedovolený zákrok. Sudí Špelina nicméně bez váhání ukázal na středový puntík a branku uznal. Lipí si během prvních pětačtyřicetiminut nedokázalo vytvořit žádnou výraznější příležitost a tak po změně stran muselo dohánět dvoubrankové manko.

Závěrečné drama odmítl Hezoučký

Po změně stran pokračoval stejný obrázek. Dívčice byly častěji na míči, dostávaly se do šancí, ale Macháček se mohl přetrhnout, aby již další balón za svá záda nepustil. V 57. minutě hosté zakombinovali a Karel Šíma uklízel balón z malého vápna přesně k tyči za bezmocného Macháčka - 0:3.

 

Poté se o slovo přihlásilo také domácí Lipí, které udeřilo ze své tradiční zbraně. Dlouhý aut Ondřeje Kaše ze 70. minuty propadl až na zadní tyč k Petrovi Klečkovi, který neměl těžkou práci - 1:3. O deset minut později snížil na rozdíl jediné branky Roman Lávička, jenž si narazil na půli s Klečkou a následně postupoval sám na Dolejšího, kterému nedal levačkou šanci - 2:3.

 

Ovšem za další dvě minuty odmítl drama nejlepší hráč na hřišti Pavel Hezoučký, jenž po dlouhém nákopu šikovně přeloboval vyběhnutého Macháčka - 2:4. Ve zbytku utkání si hosté vedení zkušeně pohlídali a nepřipustili žádné komplikace.

Zdroj: tjsokollipi.cz



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lipí
webové stránky TJ Sokol Lipí: "Lipíčko chtělo v domácí premiéře potvrdit tři body z Kolodějí. To se bohužel nepovedlo. Dívčice předvedly na našem hřišti výborný výkon, po celé utkání byly lepším mužstvem a zaslouženě si odváží tři body. Konečný výsledek mohl být ještě krutější, nebýt výtečného Macháčka v naší brance, jenž ještě několik tutovek soupeře bravurně zneškodnil."

TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do Lipí jsme jeli s cílem vyhrát a odčinit nepovedený domácí zápas. Začátek zápasu se nám povedl. Vytvořili jsme si několik šancí, ale bohužel se nám nepodařilo žádnou proměnit. Těsně před poločasem se nám podařilo vstřelit dvě branky a myslím si, že jsme zaslouženě vedli. Domácí hráče jsme během prvního poločasu nepustili do žádné větší šance. Druhý poločas začal skvěle a přidali jsme třetí branku a v tuhle chvíli si myslím, že už bylo rozhodnuto, i když přišlo snížení a domácí celek ještě několikrát zahrozil, tak o vedení už jsme nepřišli. Za zmínku stojí určitě tři vyložené šance Strnada, které kdyby proměnil, drama by se nejspíš nekonalo."



Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠPELINA Miloslav - BABOUČEK Josef (N), VOVES Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
29. 8. 2016 22:01
Mě by jen zajímal ten udajnej faul na gólmana, jednak nebyl v malym vápně a za to že sem ho normálně prehlavickoval, za to nemůžu, dyt sem ho ani na zádech necítil, takže tam chytal nějaký mouchy a ne balón.....