FOTO: Dívčice se doma strachovaly do poslední minuty o tři body s Pištínem


Branky


0

Ještě deset minut před koncem to vypadalo na jasnou záležitost Dívčic, které vedly 3:0. Hosté z Pištína však během dvou minut dvakrát udeřili a zdramatizovali závěr zápasu.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dívčice opět zahazovaly šance, včetně pokutového kopu

Tento zápas svedl v sobotu na hříště do Dubence dva týmy, kterým se na jaře výsledkově moc nedaří. Navíc se jednalo o derby a tak se čekal zajímavý zápas. Hostům z Pištína se proti domácím poslední zápasy moc nedaří, ale body jim jen tak nechat nechtěli. Lépe začali domácí a hrozili nakopávanými míči za hostující obranu na rozběhnuté útočníky. Tato taktika jim docela vycházela a Pištínská obrana měla plné nohy práce, aby jejich brankář držel čisté konto. Dívčice dostaly dokonce výhodu pokutového kopu, ale Vladimír Valenta ji neproměnil.

 

Po několika nebezpečných šancích hlavně domácího Strnada se začali osmělovat i hráči Pištína a hra se přelévala ze strany na stranu. Nejdříve hostující Čapek netrefil domácí branku, následovala domácí standartka, kdy Strnad trefil pouze hostujícího Žáka a poté netrefil z přímého kopu na vápně branku ani hostující kapitán Koňarík. V prvním poločase branka nepadla, i když k ní bylo několikrát blízko na obou stranách.

Pět branek ve druhém poločase. Domácí udělali v závěru z jasného zápasu drama

Druhý poločas začala, podle hostující strany, dosti ovlivňovat rozhodčí Ambrožová. Několikrát nechala pokračovat ve hře signalizovaný ofsajd domácích a hosté odvraceli jen s velkými problémy. Gólu se domácí dočkali v 63. minutě, kdy poslali dlouhý míč za obranu hostů a po nahrávce do vápna si Hezoučký věděl rady a Dívčice vedli 1:0. V 72. minutě  domácí Valenta prošel podél brankové čáry, nahrál před branku a Kiss prostřelil hostujícího brankáře podruhé 2:0. Když v 80. minutě po chybě hostující obrany dal Rejdal na 3:0, vypadalo to s hosty špatně a zdálo se, že o výsledku zápasu je definitivně rozhodnuto.

 

Jenomže hráči Pištína nesložili zbraně a o dvě minuty později šel hostující Koklar sám na branku, byl faulován před vápnem domácím stoperem. K udivení hostujících hráčů nedostal ani kartu, i když se pištínští hráči toužili po vyloučení. Po diskuzích si míč postavil Koňarík a krásnou střelou vymetl šibenici domácí branky. Za další dvě minuty si domácí obrana vybrala slabší chvilku a Koklar snížil na 3:2. Když se hosté snažili o vyrovnání, tak paní Ambrožová ukončila zápas ještě před vypršením devadesáti minut. Tři body tak slavily Dívčice. Naopak hráči Pištína si po výkonu rozhodčí Ambrožové, vzpomněli na Brejníka.



Ohlasy k zápasu


TJ Mír Dívčice
Pavel Bartuška (trenér): "Do derby s Pištínem jsme šli s jasným cílem vyhrát, ale opět nás trápila koncovka, měli jsme 8 tutovek a navíc jsme nedali penaltu, takže se šlo o půli do kabin za stavu 0:0. Kluky jsem povzbudil, že to musí přijít, ale nedařilo se, tak jsem po 15 minutách zamíchal sestavou, Hezoučkého jsem vysunul do útoku a vyplatilo se, po krásné akci dal na 1:0. Pak propálil Kišš hostujícího brankáře a vypadalo to s námi dobře a navíc dal za pár minut Rejdal na 3:0. Říkal jsem klukům, že ještě není konec, ať hrají až do konce. Bohužel se tak nestalo a zápas Pištín zdramatizoval na 3:2, když se krásně trefil z přímého kopu hostující kapitán a následně po hrubce unikající útočník snížil na rozdíl jedné branky. Jsme rádi za důležité 3 body. Do Úsilného pojedeme s cílem vyhrát, máme jim co vracet."

FC Praktic Pištín
Václav Vávra (hráč): "Co k tomu dodat? Nechci aby to vypadalo , že se vymlouváme na rozhodčí, ale nechápu, jak může Dívčice doma pískat rozhodčí Ambrožová, která v Dívčicích bydlí. Máme asi fakt nějakou smůlu. Nejdříve Brejník a ted´ tohle. Musíme na to rychle zapomenout a soustředit se na dohrávku s Koloději, kdy už musíme vyhrát."



Sestavy


TJ Mír Dívčice
J. Dolejší [-] - L. Waldhauser [-] , Š. Hájek [-] , J. Dvořák [-] , J. Lexa [-] - L. Tvrzický [-] , V. Strnad [-] , V. Valenta [-] , S. Rejdal [-] - O. Kišš [-] , P. Hezoučký [-]

FC Praktic Pištín
Z. Žák [-] - V. Šíma [-] , J. Marhoun [-] , F. Bezpalec [-] , M. Kučera [-] - L. Koňarík [-] , V. Vávra [-] , K. Kozák [-] - M. Koklar [-] , J. Čapek [-] , E. Kubeša [-] -

ŽK: 26. Š. Hájek , 65. J. Lexa - 51. E. Kubeša , 57. V. Vávra , 87. L. Koňarík .
Hráči zápasu: L. Tvrzický , P. Hezoučký - L. Koňarík .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Ambrožová Hana - AMBROŽ Martin (N), HULE Jaroslav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.