Pištín doma nestačil na Dívčice


0

Hráč Pištína čekal v nové sezoně první zápas před domácími diváky. Venku si vedli prozatím výborně, když oba své zápasy dokázali vyhrát. To hosté měli přes týden o čem přemýšlet, doma opět prohráli a ze dvou domácích zápasů, měli nelichotivé skóre 2:11. Dívčice chtěly navázat na čtnáct dní starý zápas v Lipí, kde dokázaly zaslouženě vyhrát. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V závěru poločasu udeřili dvakrát hosté

Sobotní zápas dvou týmů, kterým se daří na venkovních hřištích, přinesl zajímavou podívanou. V prvním poločase za velmi pěkného počasí a slušné divácké kulisy se hrál vcelku vyrovnaný fotbal. Hra byla hodně bojovná a kombinace se nedařila domácím ani hostům, jelikož hřiště bylo poměrně tvrdé. Pištín zkoušel nakopávat dlouhé míče, ale většinu odvrátila hostující obrana. Dívčice se snažili kombinovat, ale většina akcí končila nepřesnou přihrávkou. Hosty oproti poslednímu kolu podržel brankář Kácal, které pochytal všechny nebezpečné střely domácích.

 

Diváci se v závěr poločasu, ale přeci jen branek dočkali. Ve 35. minutě šli do vedení hosté, když se z hranice vápna opřel do míče Libor Waldhauser a propálil vše co mu stálo v cestě, včetně brankáře Žáka -0:1. Hosty vstřelená branka nabudila ještě k větší aktivitě a v závěru poločasu měli více ze hry. Svou herní převahu korunovali druhou brankou. Těsně před odchodem do kabin se po pohledně kombinaci prosadil nejlepší střelec Dívčic Pavel Hezoučký. Poločasový stav byl tak 0:2 pro hosty.

Domácí korigovali, ale více nestihli

Druhý poločas pokračoval v podobném duchu, jako začátek půle první. Hrál se dál vyrovnaný zápas, ale postupem času se více do útoku tlačili domácí. Z mírného tlaku vzešla kontaktní branka, o kterou se postaral kapitán domácího týma Koňarík - 1:2. Domácí vycítili šanci na vyrovnání zápasu a hnali se do ofenzivy. Nejčastěji hrozili ze standardních situací, ale většina z nich končila mimo tři tyče, pozorného brankáře Kácala.

 

Hosté mohli udeřit z brejkových situací a definitivně rozhodnout o své výhře, ale ve finální fázi se jim nedařilo. Branky se tak již diváci nedočkali a Dívčice uhájili těsný jednobrankový náskok. I na druhý pokus tak venku získali všechny tři body.



Ohlasy k zápasu



TJ Mír Dívčice
Jan Valenta (hráč): "Do utkání v Pištíně jsme jeli s tím, že chceme získat tři body. Zápas byl hlavně o bojovnosti, protože kombinace na tvrdém povrchu byla dost obtížná. Naštěstí se nám povedlo vstřelit branku a těsně před půlí druhou, což nás trochu uklidnilo a začali jsme mit vice ze hry. Hodně vydřené tři body, ale o to víc potěší."



Počet diváků: 55. Rozhodčí: AIBL Tomáš - VRBA Josef (N), VOVES Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.