EXPERT TIP - 11.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 16.10.2016

0

Víkendové kolo I. A třídy tradičně nabízí sedm zajímavých utkání. V sobotu jsou na programu pouze dva zápasy, když Jakubčovice přivítají Krásné Loučky a Chlebičov na vlastním trávníku narazí na Starou Bělou. Nedělní dopoledne si klasicky zabírají mokrolazečtí fotbalisté, kteří se tentokrát střetnout s Ludgeřovicemi. Za jednoznačný tahák lze označit prestižní derby mezi Bolaticemi a Štěpánkovicemi. Velkou pozornost vzbuzuje rovněž souboj Kravař s Vítkovem. Do Oldřišova dále cestují Bohuslavice a Darkovičky doma hostí Štítinu.




Jiří Majewski

Za experta aktuálního kola I. A třídy jsme vybrali zkušeného stopera Jiřího Majewského. Urostlý obránce v předchozích sezonách nastupoval za divizní Dolní Benešov, ale fotbalové zkušenosti nabíral rovněž v cizině, když byl součástí české kolonie v Rakousku. Od letošního léta už obléká dres Chlebičova.

 

Foto: Stoper Chlebičova Jiří Majewski (čelem v bíločerveném dresu) v tomto případě trošku zaváhal, ale jinak patří k největším oporám mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Domácí fotbalisté jsou papírovým favoritem a po několika ztrátách už budou chtít zabrat. Krásným Loučkám se navíc venku příliš nedaří.

Tip experta: 1 18 - 12 - 70 %
Komentář experta:

Po třech porážkách v řadě musíme v domácím prostředí vyhrát. Nastoupí proti nám sice hodě těžký soupeř, ale pro úspěch uděláme maximum.

Tip experta: 0 18 - 18 - 64 %
Komentář experta:

V tomhle utkání se přikláním k remíze. Mokré Lazce se proti silným soupeřům umí vždycky vytáhnout a navíc body potřebují jako sůl. Ludgeřovice tedy budou rády za plichtu.

Tip experta: 0 29 - 42 - 29 %
Komentář experta:

Derby bude nesmírně vyrovnané, takže se podle mého názoru obejde bez vítěze. Bolatice sice hrají doma, ale Štěpánkovice nabraly výbornou formu.

Tip experta: 0 47 - 41 - 12 %
Komentář experta:

Darkovičky považuji za mírného favorita, ale myslím si, že si Štítina odveze z hřiště soupeře bod. Hosté mají kvalitní fotbalisty, kteří nebudou chtít prohrát.

Tip experta: 1 88 - 12 - 0 %
Komentář experta:

: Oldřišov má na vlastním stadionu velikou sílu, takže v tomto případě vsadím jedničku. Domácí jasně zvítězí, všechny body tedy zůstanou v Oldřišově.

Tip experta: 1 29 - 47 - 24 %
Komentář experta:

Kravaře hostí Vítkov, který patří mezi nejtěžší soupeře. Domácí však udělají maximum pro to, aby získali tři body a vylepšili si špatné postavení v tabulce.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Lukáš Stepek 6
2. Marek Kulaviak 5
3. Ondřej Malík 5
4. Marek Lišaník 4
5. Adam Michalčík 4
6. Jan Havelka 4
7. Martin Kresta 4
8. Pavel Havel 4
9. Daniel Kožík 4
10. Marek Wendtner 4
11. Michal Pěntka 4
12. Jiří Gerlich 4
13. Roman Fejerčák 3
14. Milan Petrík 3
15. Ondřej Pytlík 3
16. Patrik Adamčik 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.