2:3
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 10:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ludgeřovice nadále válí


Branky


73. A. Hiemer , 79. A. Novák - 28. L. Fojtík , 67. P. Zoubek , 77. P. Zoubek
0

Ludgeřovice jedou nadále na vítězné vlně, což v neděli ráno pocítily Mokré Lazce. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Fotbalisté Mokrých Lazců se stále nemohou vydrápat z dolních pater tabulky. V domácím prostředí teď padli s našlapanými Ludgeřovicemi, které se po deseti kolech pasovaly do role žhavého postupového kandidáta. Hosté se od úvodních minut chopili dirigentské taktovky. Hned v 5. minutě naskočil Balgar na roh Fojtíka a otřáslo se břevno. Vzápětí pelášil Fojtík sám na gólmana Šehoviče, jenže přehodil domácí klec. Nerozhodný stav však vydržel pouze do 28. minuty. Stepek házel dlouhý aut a poté Fojtík sklepl balon Pěntkovi, který oslovil křížným pasem Mudrocha. Ludgeřovický plejer sice ztroskotal na Šehovičovi, ale dobíhající Fojtík si věděl rady – 0:1. Těsně před přestávkou pak Fojtík přepálil břevno, za Mokré Lazce v ojedinělé šanci neuspěl Ciminga. 

 

Lídr soutěže zvýraznil svůj náskok v 67. minutě. Klos zakroutil roh na přední tyčku, kde tradičně úřadoval Pěntka, Šehovič bravurně zakročil, jenže Zoubek měl při dorážce strašně moc času na optimální zakončení – 0:2. Domácí se poprvé radovali v 73. minutě. Hiemer se hezky uvolnil a jako třešinku na dortu nasadil brankáři Hájkovi jesličky – 1:2. O chvíli později se ale blýskl nádhernou individuální akcí Klos, když na závěr neservíroval míč na zlatém podnose Zoubkovi – 1:3. Mokré Lazce už pouze korigovaly nepříznivý stav. Novák při trestňáku trefil balon parádně nártem a nechytatelnou dělovkou z osmnácti metrů málem protrhl síť – 2:3.    



Ohlasy k zápasu


FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, kapitán Mokrých Lazců: Ludgeřovice se ukázaly jako velice kvalitní soupeř. Už v prvním poločase si vypracovaly tři tutovky, takže zřejmě vyhrály zaslouženě. My jsme se naopak v úvodním dějství skoro nedostali ke střele. Po přestávce jsme se zlepšili, hosty jsme přitlačili, jenže stále nás srážejí zbytečné chyby v defenzivě. Dále nám vázne finální váze a pořád postrádáme spoustu opor.

TJ Ludgeřovice
Michal Pěntka, útočník Ludgeřovic: V Mokrých Lazcích se hraje strašně těžce, což se znovu potvrdilo. Nám se sice dařilo celkem dobře kombinovat, ale jinak to bylo hodně o soubojích. Mokré Lazce hrozily hlavně ze standardních situací, které jsme naštěstí pokryli. V prvním poločase jsme sice zahodili stoprocentní šance, pak už nám to tam naštěstí začalo padat. Vyhráli jsme zaslouženě.



Sestavy


FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - M. Vošvrda [-] , Z. Říman [-] , D. Líbař [-] , P. Ciminga [-] (68. A. Novák [-] ) - A. Hiemer [-] , J. Galvas [-] , F. Kakai [-] , T. Kosňovský [-] - J. Žurek [-] , M. Wicki [-] (84. M. Ehigiamusoe [-] ) -

TJ Ludgeřovice
T. Hájek [-] - P. Zoubek [-] , J. Kotlář [-] (80. M. Balgar [-] ) , J. Kolenko [-] , L. Fojtík [-] (90. J. Krop [-] ) , M. Pěntka [-] (89. D. Lischka [-] ) , L. Stepek [-] , J. Mudroch [-] , K. Klos [-] , D. Balgar [-] , K. Hofrichter [-]

ŽK: 88. D. Šehovič .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: KRET Martin - PICMAUS Jiří, NOVÁK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.