J. Radek 31.
1:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá rozhodla čtyři minuty před koncem


Branky


0

Stará Bělá si díky trefě čtyři minuty před koncem odváží z Chlebičova všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Výsledková krize Chlebičova se znovu prohloubila. Svěřenci trenéra Axmanna už počtvrté v řadě prohráli, i když proti Staré Bělé přišli o body úplně zbytečně. Začátek zápasu ovšem režírovali borci z Ostravy. Územní převahu přetavili ve vedoucí trefu v 16. minutě, kdy po výborném zákroku gólmana Josefuse dorážel Kožík a Dzierža míč nešťastně tečoval do sítě – 0:1. O čtvrthodinku později však domácí vymazali náskok soupeře. Villaschek se postavil ke standardní situaci a Radek propálil ze sedmnácti metrů vše, co mu stálo v cestě – 1:1. Fotbalisté Chlebičova rázem převzali dirigentskou taktovku. Dokonalý obrat měl dvakrát na kopačce Gabaj, jenže v optimálních pozicích správně nesešteloval mířidla. 

 

V 75. minutě to v ochozech znovu jen zašumělo, protože parádní dělovku domácího Haas bravurně vyškrábl brankář Slavík. Chleba se tedy lámal až čtyři minuty před finálním hvizdem. Paradoxně udeřilo před chlebičovskou svatyní, když se o rozhodující zásah utkání postaral hostující Petrík – 1:2. Domácí potom vsadili vše na útočnou kartu, ale opět si vybrali pořádný kopec smůly. V poslední minutě odcentroval Villaschek z levého křídla, Radek se vrhl po míči rybičkou, jenže těsně minul ostravskou klec. Chlebičov tak po skvostném úvodu podzimu nadále marně hledá předešlou formu, zatímco Stará Bělá pořád atakuje postupové příčky.



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Vilém Axmann, trenér Chlebičova: Remíza by zřejmě byla spravedlivější, ale prostě nám nebylo přáno. Klukům nemám co vytknout, protože na velmi těžkém terénu makali až do konce. Fanoušci sledovali spíše bojovný zápas, který ovšem nepostrádal kvalitu. Staré Bělá na nás na začátku vletěla, ale po vyrovnání už jsme byli lepším mužstvem. Body nám ovšem znovu utekly.

FK Stará Bělá
Radim Kovář, trenér: Budu upřímný. Bylo to remízové utkání. Šance byly na obou stranách, kdy především v nastaveném čase nás mohl soupeř potrestat a srovnat na konečných 2:2. V mnoha situacích nás skvěle podržel brankář. V přechodové a útočné fázi jsme si počínali mizerně. Z tolika brejkových situací, co jsme si vytvořili, nevyužít ani jednu, je opravdu žalostné, a to mě trápí. Pokud tyhle momenty v dalších venkovních utkáních nezlepšíme, jen stěží budeme úšpěšní. Nevyhrálo lepší mužstvo ale šťastnější.



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
C. Josefus [-] - J. Majewski [-] , F. Linda [-] , L. Černín [-] - O. Haas [-] , M. Elek [-] (82. T. Levák [-] ) , M. Dzierža [-] - J. Radek [-] - L. Villaschek [-] , D. Řehulka [-] (70. J. Otlík [-] ) , L. Gabaj [-] (85. M. Sedláček [-] )

FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - M. Kresta [-] , M. Wendtner [-] , O. Pytlík [-] - M. Petrík [-] , O. Malík [-] (57. J. Gerlich [-] ) , R. Brachtl [-] , L. Kováčik [-] (74. R. Pytlík [-] ) , M. Rusinko [-] , D. Kožík [-] (90. J. Kačer [-] ) , M. Lišaník [-]

ŽK: 30. M. Wendtner , 61. M. Petrík , 64. R. Brachtl .
Počet diváků: 146. Rozhodčí: BYRTUS Ladislav - ŠUJAN Stanislav, ZELNÍK Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.