2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jakubčovice se na výhru pořádně nadřely


Branky


0

Jakubčovice dvěma góly pokořily Krásné Loučky a po dlouhé době si připsaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do Jakubčovic zavítal v sobotním odpoledni celek z Krásných Louček a během úvodní čtvrthodiny si vypracoval tři brankové situace. Hned v úvodu přímý kop usměrnil hlavou hostující Chlopčík do tyče domácí branky. O neco později prošel přes dva domácí zadáky Cudrák, ale jeho střela skončila jen na břevnu domácí svatyně. Po čtvrthodině hry se začaly o slovo hlásit i Jakubčovice, ale šance Schreiera a Molnára zpacifikoval Petr v hostující kleci. Pak na gólovou náhrávku hostujícího Šmída nedosáhl Cudrák. V závěru první půle si Jakubčovice vypracovaly závar před hostující brankou a Schreier otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Herní převahu měly Loučky i po přestávce. Pět minut po začátku druhé půle střelu Česlíka zázračně vytáhl ze šibenice Pavelka na roh. Také další šance před brankou Jakubčovic hostující hráči zahodili. Neúspěšnými byli Česlík a Košárek. V závěru utkání pak hosté hru otevřeli a domácí toho dokázali patřičně využít, když do jejich otevřené defenzivy naběhl v 92. minutě Šťastný a Jakubčovicím pojistil vítězství - 2:0. Krásné Loučky tak opět doplatily na špatnou koncovku. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Jakubčovice
Josef Molnár (asistent trenéra): Byl to velmi slabý zápas. Herně jsme byli o něco lepší a dali jsme dva góly. Soupeř nedal žádnou šanci, a proto si myslím, že naše výhra je zasloužená.

TJ Sokol Krásné Loučky
Miroslav Pella (vedoucí týmu, pro brutalsky.denik.cz): Ztratili jsme další body. Nic nám není platné, že nás žádný soupeř nepřehrál a spíše my máme vždy navrch. Bohužel naše střelecká produktivita je velmi špatná. Hráči takových kvalit, jaké v týmu máme, by si s těmi šancemi měli poradit. Snad se to už zlepší v sobotu doma proti Štítině.



Sestavy


TJ Tatran Jakubčovice
A. Pavelka [-] - K. Molnár [-] , J. Schreier [-] (76. J. Petr [-] ) , T. Malina [-] (86. D. Solanský [-] ) , P. Zagol [-] , P. Ďurica [-] (70. T. Murin [-] ) , P. Šťastný [-] , D. Vavroš [-] , D. Molnár [-] , M. Zagol [-] , Z. Sommer [-]

TJ Sokol Krásné Loučky
M. Petr [-] - O. Šmíd [-] , J. Lalák [-] (73. M. Tesař [-] ) , J. Dankovič [-] (68. O. Ručka [-] ) , J. Košárek [-] (73. J. Fiurášek [-] ) , R. Choma [-] , L. Chlopčík [-] , M. Cudrák [-] , P. Malinovský [-] (50. L. Česlík [-] ) , L. Dvořák [-] , R. Kozák [-]

ŽK: 60. K. Molnár , 80. P. Zagol - 6. L. Chlopčík , 9. M. Cudrák , 68. L. Dvořák , 68. J. Lalák .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: ŽÁČEK Marek - BRABEC Roman, KYSELÝ Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.