0:1
(0:0)
65. J. Heger
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2016 15:00

11.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Jediným úspěšným střelcem se stal Heger


Branky


65. J. Heger
0

Hosté ze Štítiny rohodli dvacet pět minut před koncem brankou Hegera.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina v poslední době šlape jako dobře namazaný stroj a tabulkou stoupá strmě vzhůru. Velikou formu hosté potvrdili i na horké půdě Darkoviček. Svěřenci trenéra Matyáška se nijak neostýchali, když se od začátku zakousli do svého protivníka. Nejprve pálil zpoza šestnáctky Prokša, jenže nedal balonu optimální razanci. Vzápětí se po centru Šimečka opřel do voleje Maloch a domácí zažehnali doutnající požár skutečně za pět minut dvanáct. Obrovskou příležitost však zavraždil především Tkadleček. Zjevil se totiž úplně sám před gólmanem Vargou, jenže síť nerozvlnil. Fotbalisté Darkoviček se naopak v úvodní pětačtyřicetiminutovce zmohli pouze na nepřesnou hlavičku Lomozníka po standardce Turanského. 

 

Druhou půli odstartovala dalekonosná dělovka štítinského stopera Švachy. Rozhodující okamžik zápasu se ovšem zrodil až v 65. minutě. Tkadleček na hraně pravidel připravil o balon Turanského, po jeho centru způsobil Prokša v šestnáctce domácích paniku a v nepřehledné skrumáži se nejlépe zorientoval Heger – 0:1. Domácí se samozřejmě nevzdávali a hnali se za vyrovnáním. Vidět byl především útočník Felgenträger, který zpackal dvě velice dobré šance. A když utěšená rána Turanského prolétla jen kolem šibenice, tak museli domácí spolknout další hořkou pilulku. Ta mohla mít ještě výraznější pachuť, jenže Tkadleček v 89. minutě nadějné přečíslení nevyužil. 



Ohlasy k zápasu


FK Darkovičky
Roman Divina, trenér Darkoviček: Osobně si myslím, že to bylo vyrovnané utkání. První poločas nám moc nevyšel, když jsme Štítinu pustili do dvou velkých šancí. Po přestávce nastalo zlepšení, ale pak jsme inkasovali sporný gól, protože rozhodčí přehlédli útočný faul na Turanského. Vyrovnat mohl Felgenträger, jenže zazdil dvě tutovky. Momentálně na nás dopadla krize. Je to z naší strany křeč.

TJ Tatran Štítina
Petr Hlaváček, kapitán Štítiny: Vyhráli jsme naprosto zaslouženě. Po celé utkání jsme měli mnohem více šancí než Darkovičky. Již v prvním poločase jsme dobře kombinovali, soupeře jsme jasně přehrávali a do ničeho nebezpečného nepouštěli. Po přestávce jsme se ujali vedení, které jsme si pak bez větších potíží hlídali. Musím říct, že teď opravdu předvádíme kvalitní výkony.



Sestavy


FK Darkovičky
P. Varga [-] - A. Felgenträger [-] , K. Lomozník [-] , P. Kremzer [-] (83. T. Kabich [-] ) , P. Buchvaldek [-] , P. Turanský [-] , R. Wicker [-] , O. Diviš [-] (87. M. Duda [-] ) , D. Strachota [-] , P. Adamčík [-] , L. Lindovský [-]

TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - J. Heger [-] (84. M. Řeháček [-] ) , J. Tkadleček [-] (90. T. Halška [-] ) , O. Prokša [-] (83. M. Hahn [-] ) , V. Tomáško [-] (53. D. Matyášek [-] ) , M. Režnar [-] , R. Maloch [-] , D. Kuděla [-] , J. Havelka [-] , D. Švacha [-] , R. Šimeček [-]

ŽK: 43. K. Lomozník - 21. O. Prokša , 88. P. Hlaváček .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BEDNÁŘ Marcel - SZKUTA Pavel, JANTOŠ Pavol.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.