EXPERT TIP - 10.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 9.10.2016

0

Víkendové kolo I. A třídy opět přitahuje pozornost fotbalových fanoušků. V sobotním programu nalezneme pět zápasů. Ofenzivní podívanou lze očekávat od souboje mezi Vítkovem a Oldřišovem. Spíše taktickou bitvu naopak přinese utkání Štítiny a Bolatic. Dále jsme hodně zvědaví na to, jak dopadne konfrontace vedoucích Ludgeřovic a ambiciózních Kravař. Sobotní odpoledne pak ještě nabídne duely mezi Starou Bělou a Mokrými Lazci, popř. Krásnými Loučkami a Darkovičkami. V neděli se uskuteční dva zápasy. Štěpánkovicemi na vlastním stadionu přivítají Chlebičov a Bohuslavice se porvou o body s Jakubčovicemi. 




David Kotík

Jako experta dalšího kola I. A třídy jsme oslovili zkušeného Davida Kotíka z Bolatic. Vytáhlý univerzál už spoustu let patří k základním stavebním kamenům týmu z Prajzské, kde je schopen nastupovat prakticky ve všech formacích. Pozor si na něj musíte zejména při standardních situacích, protože jde o skvělého hlavičkáře.

 

David Kotík (vpravo) se společně s Janem Šulou snaží zastavit Patrika Žídka z Oldřišova.

 

Foto: Vladimír Žurek, REGION OPAVSKO

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 5 - 26 - 69 %
Komentář experta:

Darkovičky budou rozhodně chtít po prohře v Bolaticích body. Budou kvalitnější na míči a mají dobrý útok, což se ukáže jako rozhodující. Velký problém jim bude dělat katastrofální hřiště, ale nakonec si s ním poradí.

Tip experta: 0 69 - 26 - 5 %
Komentář experta:

Bolatice se velice trápily v koncovce, ale už se jim vrátil kanonýr Obrusník, se kterým přicházejí i góly. Avšak Štítina má také svou sílu, proto zkusím vsadit remízu

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Stará Bělá je milé překvapení podzimu, Mokré Lazce naopak tápou. Hostům zatím ani moc nepomáhají cizinci, kteří byli dříve hlavní silou Mokrých Lazců. Hlavně obrana hostů je hodně slabá, proto dávám jedničku.

Tip experta: 1 68 - 16 - 16 %
Komentář experta:

Ludgeřovice po loňské spanilé jízdě pokračují ve skvělých výkonech. Mají výborný útok a stabilní obranu, takže budou brát všechny body.

Tip experta: 0 57 - 32 - 11 %
Komentář experta:

Vítkovští doma využívají znalost velkého hřiště, avšak na Oldřišov si nepřijdou. Nemají totiž takovou kvalitu. Hosté se svou útočnou silou určitě uhrají bod.

Tip experta: 2 5 - 5 - 90 %
Komentář experta:

Bohuslavice v posledním zápase porazily Krásné Loučky, které nejsou zvyklé na jejich hřiště. Jakubčovice však budou mít určitě více ze hry, pokryjí si Sebralu, a to jim bude k vítězství stačit.

Tip experta: 1 26 - 58 - 16 %
Komentář experta:

U Chlebičova hodně rozhoduje, jestli zrovna hraje Lumír Sedláček. Ani on ovšem není všemohoucí. Domácí fotbalisty potáhne výborné publikum k další výhře

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Michal Pěntka 5
2. Ondřej Malík 5
3. Roman Fejerčák 5
4. Karel Klos 4
5. Lukáš Stepek 4
6. Miroslav Šterban 4
7. Pavel Havel 4
8. Daniel Kožík 4
9. Jan Havelka 4
10. Marek Kulaviak 4
11. Martin Kresta 3
12. Jiří Gerlich 3
13. Marek Lišaník 2
14. Vojtěch Jadrný 2
15. Marek Wendtner 2
16. Milan Petrík 2
17. Ondřej Pytlík 2
18. Adam Korbel 1
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.