Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V divokém zápase zvítězil Vítkov


0

Brankové hody nabídl souboj mezi Vítkovem a Oldřišovem. Diváci viděli celkem děvět branek, z čehož šest padlo sítě hostů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V útočně laděném utkání se z výhry zaslouženě radoval Vítkov, který zlomil odpor Oldřišova již v prvním poločase. Po necelých třiceti vteřinách hry putoval míč přes Špoka a Pavlíčka ke Krásovi, ten předvedl efektní zasekávačku a vzápětí propasíroval balon pod tělem gólmana Anděla – 1:0. O druhý zásah domácích se postaral Lukáš Dohnálek, když završil pěknou akci Špoka s Jurečkou – 2:0. Třetí hřebíček pak do hostující rakve zatloukl Špok, který úspěšně dorážel jedovatý pokus Jurečky – 3:0. Počtvrté se stadion otřásl nadšením ve 39. minutě. Důrazný Krása naservíroval míč Pavlíčkovi a ten zachoval ledový klid – 4:0. 

 

Oldřišov se vzpamatoval až po přestávce. Hned ve 46. minutě se po rohu Michala Jadrného vyšrouboval do vzduchu Kurka a korigoval na 4:1. Hosté ožili, když třeba Utěšený zacloumal břevnem. V 63. minutě však Jakub Dohnálek uvolnil chytrým dloubákem Černocha, který ještě šikovněji přehodil Anděla – 5:1. Půltucet inkasovaných branek si fotbalisté Oldřišova odváželi domů po hezké kombinaci Krásy s Jurečkou – 6:1. V závěrečné čtvrthodince alespoň zmírnili vysokou porážku. Wicha sice nejprve polaskal tyčku, ale Michal Jadrný si s míčem potykal trošku lépe – 6:2. Na finálních 6:3 potom pečetil po zdařilém individuálním průniku Bořucký.



Ohlasy k zápasu


TJ Vítkov
Miloš Grepl, asistent trenéra Vítkova: První poločas jsme měli jednoznačně pod kontrolou, když jsme mohli dát takových osm gólů. Na podmáčeném terénu to docela klouzalo, ale my jsme se s tím výborně vypořádali. Předvedli jsme spoustu pěkných akcí, po nichž jsme šestkrát skórovali. Soupeře jsme pustili do hry až v závěru, kdy alespoň trošku snížil náš náskok.

SK Moravan Oldřišov
Michael Jadrný, asistent trenéra Oldřišova: První poločas byl z naší strany katastrofální. Hůře jsme snad ještě na podzim nehráli. Bylo to ovlivněno i tím, že nám scházelo pět lidí. Zkraje zápasu jsme zřejmě byli ještě myšlenkami v Březové, protože jsme hned inkasovali a pak už se to s námi vezlo. Druhá půle už byla lepší. Škoda, že jsme za stavu 4:1 neproměnili dvě dobré šance.



Sestavy


TJ Vítkov
M. Snášel [-] - O. Kalivoda [-] , L. Ječmének [-] , J. Dohnálek [-] , P. Scholaster [-] (69. L. Chalupa [-] ) , T. Černoch [-] , L. Pavlíček [-] (79. P. Hanuš [-] ) , K. Špok [-] , L. Dohnálek [-] (87. K. Michálek [-] ) , M. Jurečka [-] , K. Krása [-]

SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - J. Droppa [-] , R. Wagner [-] , J. Vavrečka [-] (67. L. Urban [-] ) , R. Wicha [-] , A. Utěšený [-] , D. Bořucký [-] , M. Jadrný [-] , R. Kurka [-] , P. Pardy [-] , M. Steuer [-] (77. V. Bechný [-] )

ŽK: 33. L. Pavlíček , 45. M. Jurečka , 74. K. Krása - 18. R. Wagner .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: LEVINGER Milan - KUBÁČEK Vojtěch, HAM Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.