Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.10.2016 15:00

10.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2016-2017


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá deklasovala Mokré Lazce


Branky


0

Do poločasu vedla Bělá o jednu branku. Ve druhém dějství přidala ještě tři branky a vyhrála. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Mokré Lazce sice schytaly od Staré Bělé čtyřgólovou dardu, ale výsledek může někdy klamat. Utkání by se možná vyvíjelo jinak, kdyby se hned ve 2. minutě prosadil Žurek. Hostující kapitán se položil do centru Košňovského, jenže o kousek minul vzdálenější tyčku. Ostravští fotbalisté postupně získávali půdu pod nohama a územní převahu zúročili deset minut před přestávkou zásluhou Pšenčíka – 1:0. 

 

Nástup do druhé půle vyšel lépe Mokrým Lazcům, střelecké impotence se však hosté nezbavili. Nejprve si Žurek zopakoval spolupráci s Košnovským, jenže tentokrát si vylámal zuby na gólmanovi Slavíkovi. Vzápětí propadl balon po dlouhém výkopu brankáře Šehoviče až ke Galvasovi, který ale při sólovém nájezdu přeloboval domácí klec. Svědomí pak zpytoval rovněž Wicki, když nezužitkoval ideální pas Římana. Stará Bělá se uklidnila v 69. minutě. Šehovič trefil dotírajícího Rusinka a ten nemilosrdně trestal – 2:0. V závěrečné desetiminutovce hosté naprosto zkolabovali, takže nakonec trávník po zásazích Kožíka a Gerlicha opouštěli s ostudnou porážkou. Mokré Lazce se stejně jako loni na podzim potácejí ve spodních patrech tabulky, zatímco nováček ze Staré Bělé se nečekaně vyhřívá na medailových stupíncích.



Ohlasy k zápasu


FK Stará Bělá
Radim Kovář (trenér): Dnes jsme převedli solidní výkon s ohledem na terén, na kterém jsme hráli. Avšak měli jsme i hluchá místa v utkání, a to zejména ve druhém poločase do druhého vstřeléného gólu. Tam jsme přežili dvě čísté brankové příležitosti soupeře, kdy v prvním případě nás skvěle podržel brankář, a ve druhém soupeř při lobu přestřelil bránu. Z ničeho nic jsme mohli rázem prohrávat. Tím, že jsme již po první půli nevedli konečným výsledkem, jsme si zbytečně koledovali. Jsem rád, že jsme si v utkání opět vytvořili spoustu brankových příležitostí a konečně dotáhli zápas do konce bez inkasovaného gólu.

FK Sokol Mokré Lazce
Jan Žurek, kapitán Mokrých Lazců: Výsledek je pro nás hodně krutý. Hned na začátku zápasu jsme mohli jít do vedení, ale já jsem bohužel velkou šanci neproměnil. Kdybych skóroval, tak klidně mohl vypadat výsledek obráceně. Musím však přiznat, že v prvním poločase byla Stará Bělá nebezpečnější. Hned po přestávce jsme mohli vyrovnat, ale koncovku jsme opět nezvládli. Pak jsme navíc smolně inkasovali a bylo hotovo.



Sestavy


FK Stará Bělá
L. Slavík [-] - O. Pytlík [-] , M. Kresta [-] (84. J. Kačer [-] ) , M. Wendtner [-] - O. Malík [-] (82. L. Kováčik [-] ) , R. Brachtl [-] (62. M. Rusinko [-] ) , J. Dziža [-] (77. J. Gerlich [-] ) , M. Lišaník [-] (79. R. Pytlík [-] ) , D. Kožík [-] , M. Petrík [-] , K. Pšenčík [-]

FK Sokol Mokré Lazce
D. Šehovič [-] - Z. Říman [-] , R. Lesniak [-] (76. P. Ciminga [-] ) , J. Garba [-] , M. Vošvrda [-] - D. Líbař [-] , J. Galvas [-] , F. Kakai [-] (64. A. Hiemer [-] ) , T. Kosňovský [-] - J. Žurek [-] , M. Wicki [-] -

ŽK: 40. K. Pšenčík - 64. F. Kakai .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KRIŠTOF Adam - HAVLÍK Přemysl, PAVLÁSEK Martin.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.