Štítina rozdrtila Bolatice


Branky


0

Štítina vedla do poločasu dvěm góly Prokšy. Svou výhru pak pojistil ve druhé půli ještě jednou brankou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina nastoupila poprvé v sezoně téměř kompletní a odevzdaného soupeře naprosto převálcovala. Nebýt skvělých zákroků gólmana Kramáře, tak mohly Bolatice odjíždět pryč s dvoucifernou porážkou. Strážce hostující svatyně hned v 5. minutě zneškodnil sólo Tkadlečka. Vzápětí Maloch překopl prázdnou klec Bolatic. Potom se znovu zaskvěl Kramář, protože báječně vychytal Tkadlečka. Domácí zlomili střelecké prokletí v 15. minutě. Matyášek utekl po křídle a na zadní tyči našel nikým nehlídaného Prokšu – 1:0. O deset minut později předvedla Štítina akci jako přes kopírák, když Prokša opět zúročil odvážný výpad rychlonohého Matyáška – 2:0. Za pár vteřin vyslal Černý do nájezdu Prokšu, který sice obešel Kramáře, jenže balon do sítě nezasunul. Bolatice vůbec nedokázaly eliminovat ofenzivní sílu domácích, takže Kramář se pořádně zapotil při šancích Černého, Tkadlečka, Prokši anebo Havelky. Hosté vystrčili růžky při centru Sněhoty a nefalšovaném českém bodlu Obrusníka, kdy balon prosvištěl těsně nad břevnem. V závěru první půle ještě zazlobil Baránek, který si hezky naběhl na roh Zdeňka Dudy.

 

Po přestávce vše pokračovalo v zaběhlých kolejích. Štítina nadále kralovala a v 56. minutě přidala tříbodovou pojistku. Po rohu Malocha se k odraženému míči probil Černý a ze dvaceti metrů vymetl šibenici – 3:0. Od debaklu pak Bolatice uchránil výborný Kramář, který se vyznamenal zejména při ložence Tkadlečka. Hosté naopak kromě trestňáku Baránka nic nevymysleli. 



Ohlasy k zápasu


TJ Tatran Štítina
Radim Maloch, záložník Štítiny: Vyhráli jsme naprosto zaslouženě, protože jsme po celý zápas dominovali. Už po prvním poločase jsme mohli vést 5:0, ale bohužel jsme zahodili spoustu vyložených šancí. Ve druhé půli jsme měli míč na kopačkách snad ještě častěji než v úvodním dějství. Bolatice se prakticky nedostaly do naší šestnáctky. S naším výkonem musíme být spokojeni.

FK Bolatice
Vít Baránek, hrající trenér Bolatic: Štítina byla jasně lepším mužstvem, když klidně mohla vyhrát dvouciferným rozdílem. My můžeme děkovat pouze gólmanovi Kramářovi, že jsme neodjeli s debaklem. Domácí nás opravdu předčili ve všech herních činnostech. K zápasu jsme špatně přistoupili. Většina mužstva to v pátek přehnala s alkoholem, což bylo poznat. Musíme si to vyříkat.



Sestavy


TJ Tatran Štítina
P. Hlaváček [-] - J. Havelka [-] , J. Tkadleček [-] (85. P. Škroch [-] ) , O. Prokša [-] (77. M. Řeháček [-] ) , R. Šimeček [-] , J. Černý [-] , M. Režnar [-] , D. Matyášek [-] (45. J. Heger [-] ) , R. Maloch [-] , D. Švacha [-] , V. Tomáško [-]

FK Bolatice
T. Kramář [-] - D. Kotík [-] , M. Obrusník [-] (79. T. Peterek [-] ) , Z. Duda [-] (56. P. Nawrath [-] ) , V. Duda [-] (65. O. Langer [-] ) , J. Šula [-] (35. M. Sněhota [-] ) , J. Monsberger [-] (87. R. Plaček [-] ) , T. Balarin [-] , V. Baránek [-] , J. Gaida [-] , R. Hartoš [-]

ŽK: 69. J. Heger , 71. R. Maloch - 19. V. Duda , 30. J. Šula , 70. O. Langer , 79. T. Peterek .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: SEIDLER René - ŽÁČEK Marek, BARTOŠ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.