EXPERT TIP - 20.kolo Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 30.4.2023

0

Jarní část mistrovské sezóny se pomalu a jistě přehoupla do své poloviny. Tento víkend máme na programu další mistrovské kolo, kdy se převážná část zápasů odehraje v sobotu. Do Chlebičova zavítá v dobré formě hrající Stará Bělá, neméně zajímavý bude i duel Darkoviček s druhými Lazcemi. Hradci půjde v duelu s rozjetými Kozmicemi o všechno. V neděli bude zajímavé sledovat záchranářský duel mezi Štěpánkovicemi a Strahovicemi, který může hodně povědět o dalším vývoji ve spodních patrech tabulky. 




Pavel Válek

Expertem tohoto kola jsme zvolili PAVLA VÁLKA, dlouholetého a zkušeného kouče klubu Sokol Krásné Pole. Osoba Pavla Válka je výhradně spojena s tímto místem. Nejen, že se jedná o jeho rodiště a místo trvalého bydliště, ale po sportovní stránce i jako srdcový klub, ve kterém strávil celý svůj život. Pavel Válek jako aktivní hráč hrával za místní Sokol, v 80. letech si zahrál v jeho dresu i I.A třídu. Rovněž v následujících dekádách byl neustále vidět na stejném místě, ale už z pozice trenéra. Sám dobře pamatuje a zažil nejlepší časy klubu, když se svým oddílem v 90. letech postoupil až do krajského přeboru. Výjma dvou půlroků, kdy si potřeboval od fotbalu trochu odpočinout, tak se permanentně angažuje v místním klubu a podílí se i na jeho chodu. Pavla Válka můžeme právem nazvat správným krásnopolským patriotem. 

A jak vidí trenér Krásného Pole samotný průběh tohoto kola?  

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 12 - 12 - 76 %
Komentář experta:

Hradec se vyloženě potápí a nejspíš se svou lodí i sestoupí. Proti Kozmicím to nebude mít vůbec jednoduché, neboť ty chytly na jaře skvělou formu. Z Hradce si Kozmice jakožto favorit odvezou výhru.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Ač mám před soupeřem jistý respekt a rozhodně nechceme nic podceňovat, myslím si, že kvalita by měla být na naší straně. Pevně věřím, že si zápas pohlídáme a připíšeme povinné tři body.

Tip experta: 1 70 - 6 - 24 %
Komentář experta:

Ludgeřovice se trápí, navíc hrají nyní bez svého nejlepšího hráče Zbořila. Ale já jim přesto více věřím a myslím, že se doma konečně chytnou a vyhrají.

Tip experta: 0 24 - 41 - 35 %
Komentář experta:

Vidím to na remízu. Darkovičky bývají doma velmi nepříjemné a body nerozdávají. Lazce zase umějí předvádět super výkony na hřištích soupeře. Tak mi z toho vychází víceméně plichta.

Tip experta: 1 12 - 35 - 53 %
Komentář experta:

Těžké na tipování. Chlebičov hraje doma výborný fotbal a umí soupeřům zatápět. Stará Bělá chytla dobrou formu, i když mě její remíza v Darkovičkách trochu zaskočila. Myslím, že rozhodne jediná branka a vstřelí ji domácí.

Tip experta: 2 12 - 0 - 88 %
Komentář experta:

Kravaře si určitě pohlídají utkání a nenechají nic náhodě, aby si zkomplikovaly cestu za vytouženým postupem do krajského přeboru. Kvalita je určitě na jejich straně.

Tip experta: 1 47 - 24 - 29 %
Komentář experta:

Tohle bude zápas o šest bodů, ve kterém si soupeři nebudou zadarmo nic darovat. Štěpánkovice teď hrají 2x po sobě doma a potřebují nutně aspoň jednou zvítězit. Věřím, že za týden proti nám se jim to nepovede, tak budou více sázet na tento zápas.

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Marek Kulaviak 5
2. Vojtěch Tomíček 5
3. Kristián Fojtík 5
4. David Obrusník 5
5. Jakub Vašenda 4
6. Patrik Slavík 4
7. Michal Pěntka 4
8. Petr Vala 4
9. Jan Prudký 4
10. Radek Hruška 3
11. Kryštof Surovec 3
12. Míchal Jaroš 3
13. Vladan Ležák 3
14. Patrik Minarčík 2
15. Matyáš Černín 2
16. Martin Bitomský 2
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.