3:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stará Bělá poprvé na jaře padla


Branky


21. F. Vala , 25. A. Korbel , 82. A. Korbel - 56. J. Dziža
17

Chlebičov po dvou nezdarech na hřištích soupeře opět ukázal, že patří mezi štiky soutěže, která si jednoznačně zaslouží respekt. Proti podstatně fotbalovějšímu týmu opět Viktorka ukázala, že umí předvést nadstandardní výkon a soupeře oloupit. O víkendu se o tom přesvědčila na jaře rozjetá Stará Bělá. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chlebičov zadělal na vítězství

Ostravané přečkali v úvodní desetiminutovce menší soustavný tlak domácích a především tutovku Korbela, jenž po centru Radka jen těsně přestřelil bránu. Jenže poté si nepohlídali pětiminutovku, ve které jim Chlebičov zasadil dva tvrdé direkty. Duo Vala s Korbelem obralo soupeře o míč ve středu hřiště, po pěkné narážečce od Korbela pláchl Vala hostující obraně a i přes dotírajícího stopera ukázkově obstřelil Preisnera v bráně hostí – 1:0. Za několik minut si oba domácí protagonisté role vyměnili. Vala se prosadil po pravé straně, využil podklouznutí hostujícího stopera a nezištně pod sebe připravil druhou trefu Korbelovi – 2:0. Hosté se v prvním poločase nemohli dlouho prosadit. Až před přestávkou se ke střele dopracoval Sýkora, jenže na připraveného brankáře Sýkoru si nepřišel.  

Domácí si výhru pohlídali

Fyzicky zdatní hosté vrhli po přestávce své síly do útoku a odměnou jim záhy byla snižující trefa z kopačky Dzižy. Domácí Matyášek se zrovna snažil odvrátit přihrávku za obranu do bezpečí, jenže blokoval tak nešťastně, že nabídl tutovku ostravskému záložníkovi, který lobem i s pomocí břevna snížoval – 2:1. Dvoubrankové vedení mohl domácím vrátit po pěkné individuální akci Silbera zakončující Černohorský, ale měl to na dlouho nohu. I sám Silber se mohl zapsat do střelecké listiny, ale jeho finálnímu pokusu scházela větší přesnost. Hosté marně hledali skulinky, protože Chlebičov poctivě bránil a vyčkával na správný okamžik, kdy zasadí soupeřům hřebíček do rakve. A tak se stalo v závěru utkání. Koneczný vypíchl rozehrávku hostů, předvedl dlouhý sprint a přenesl hru na pravou stranu. Tam si pro míč doběhl Korbel, obelstil obránce i brankáře a do opuštěné klece přidal pojistku - 3:1. Hosté mohli ještě korigovat po šanci Kožíka, ale skóre se už nakonec neměnilo.  



Ohlasy k zápasu


SK Viktorie Chlebičov
Lukáš Gabaj (asistent trenéra): "S dnešním výkonem musíme být jednoznačně spokojeni. Konečně jsme zase ukázali, co v nás je a také to, že když chceme, tak umíme předvést velmi kvalitní výkon, který se na manšaft horní poloviny tabulky sluší a patří. Stará Bělá dnes nebyla tak nebezpečná, jak by se dalo očekávat. I proto bereme zasloužené tři body"

FK Stará Bělá
Marek Lišaník (trenér): "Dnes jsme si bohužel za celý zápas nevypracovali žádný soustavný tlak. Herně jsme nepřesvědčili ani dozadu ani dopředu. Musím uznat, že jsme hráli proti týmu, který navzdory postavení v tabulce má bezesporu velkou kvalitu. Dnes jsme neměli svůj den, ale už ve středu můžeme napravit dojem, neboť hrajeme finále poháru. Věřím, že si kluci vezmou z dneška ponaučení a v dalších zápasech opět ukáží, co v nich je"



Sestavy


SK Viktorie Chlebičov
V. Sýkora [-] - D. Drexler [-] , L. Kužel [-] , D. Sedlář [-] , F. Vala [-] (75. M. Stošek [-] ) , V. Koneczný [-] , J. Radek [-] (88. M. Starý [-] ) , A. Černohorský [-] (85. M. Dzierža [-] ) , A. Korbel [-] , D. Matyášek [-] , M. Silber [-]

FK Stará Bělá
T. Preisner [-] - O. Pytlík [-] , K. Surovec [-] , J. Jurásek [-] (70. P. Firášek [-] ) , M. Švábík [-] , T. Miškařík [-] (85. V. Strnad [-] ) , J. Dziža [-] , P. Doležal [-] (46. P. Maršálek [-] ) , N. Sýkora [-] (60. M. Škuta [-] ) , D. Kožík [-] , J. Vidiševský [-]

ŽK: 86. A. Korbel - 52. J. Dziža , 77. J. Vidiševský , 79. T. Preisner , 79. P. Firášek .
Počet diváků: 85. Rozhodčí: CHÝLEK Martin - ZÁVODNÝ Vít, PODRACKÝ Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Válek
Tip experta: výhra domácích

Těžké na tipování. Chlebičov hraje doma výborný fotbal a umí soupeřům zatápět. Stará Bělá chytla dobrou formu, i když mě její remíza v Darkovičkách trochu zaskočila. Myslím, že rozhodne jediná branka a vstřelí ji domácí.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: remíza