0:1
(0:1)
38. M. Krpec
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

29.04.2023 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | 1.A třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozlovice vyloupily ludgeřovický svatostánek


Branky


38. M. Krpec
17

Krize Ludgeřovic doznala svých, když se ekipa trenéra Fryče opět musela sklonit před soupeřem. Tentokrát byl nad jejich síly nováček z Kozlovic. Byť se Ludgeřovice prezentovaly mnohem lepším dojmem než v duelech minulých, tvrdě doplatily na neproměňování šancí a nakonec padly.  

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí pálili šance a hosté udeřili

Úvod utkání přinesl strhující tempo. Domácí tým odhodlaný konečně něco udělat s nepříznivým jarním vývojem se aktivně tlačil dopředu, jenže na pozornou kozlovickou obranu si nepřišel. Hosté spoléhaly na zodpovědnou defenzívu a rychlé výpady. A ke dvěma takovým se v rozmezí deseti minut dopracoval Piskoř, ale ani jednu akci nedotáhl do zdárného konce. Ludgeřovice se připomněly při akci Rodka, který vymíchal obránce a přesným centrem vybízel ke skórování navrátilce do sestavy Davida Zbořila, jenže ten ve skluzu přestřelil. Blízko ke gólu měla i střela Bílého, ale i jemu scházely centimetry. Hosté poté dali o sobě vědět zásluhou Martina Krpce, jehož nenápadná dalekonosná střela lízla břevno. Nicméně zanedlouho se už zkušený kozlovický obr radoval, když dalekonosnou střelou z přímého kopu otevřel skóre – 0:1. Ludgeřovice to nezabalily a vrhly všechny síly do útoku. Nepříjemná střela Martiníka jen těsně prosvištěla nad horní tyčí kozlovické brány. Ještě do přestávky mohl srovnat skóre Rodek, jenže trefil pouze tyč. 

Kozlovice uhájily vedení a slavily

I ve druhém poločase probíhalo marné dobývání kozlovické svatyně, hosté statečně odolávali. A měli i potřebnou dávku štěstěny, neboť domácí ofenzíva nedokázala ze svým nadějných šancí nic vytěžit. Šance Bílého a Davida Zbořila volaly po gólu, ale brankář Nezhoda zavřel bránu. Jeho spoluhráči navíc hráli velmi organizovaně a dobře hlídali obranný prostor. A když to šlo, mohli z brejku i udeřit, jenže chyběla větší kvalita ve finální fázi. Příkladem může být příležitost Davida Kabáta, který se snažil potrestat špatně vyběhnuvšího brankáře Charváta, ale zamířil těsně mimo. Ludgeřovice si v samém závěru sypaly popel na hlavu, když David Zbořil v samostatném úniku spálil největší šanci, neboť si v poslední chvíli ukopl míč. A bylo po zápase, neboť na další tlak už nezbyl domácím čas. Ludgeřovice opět padly a dále se propadají tabulkou. Hosté naopak podruhé za sebou vyhráli a přiblížili se záchraně v soutěži.



Ohlasy k zápasu


TJ Ludgeřovice
David Zbořil (útočník): "Dneska musím kluky pochválit, protože každý z nich dal do utkání maximum. Dělali jsme všechno proto, abychom tu nepříjemnou sérii konečně ukončili. Bohužel i já jsem neproměnil spoustu šancí, takže jde část prohry i na mě. Mrzí mě to, že to nevyšlo. Dnes by nám to tam nespadlo ani kdybychom hráli týden v kuse. Hosté hráli dobře organizovaně. Smolný zápas, prohrát jsme si určitě nezasloužili"

FC Kozlovice
Miroslav Bednář (záložník): "Do utkání jsme šli,s klidnou hlavou, že nemáme co ztratit. Věděli jsme, že nás bude čekat kvalitní soupeř, tak jsme si ten zápas chtěli aspoň trochu i užít, což se nám nakonec i povedlo. Jsem rád, že jsme předvedli zodpovědný výkon, všichni makali jako jeden tým, podržel nás i brankář. I díky proměněnému brejku jsme vyhráli a odvážíme si domů velmi cenné tři body"



Sestavy


TJ Ludgeřovice
D. Charvát [-] - V. Polášek [-] , D. Bílý [-] , T. Gellner [-] , D. Fekete [-] , D. Martiník [-] , M. Rodek [-] (83. D. Pompa [-] ) , L. Fojtík [-] , D. Zbořil [-] , T. Zbořil [-] (64. T. Müller [-] ) , P. Kupka [-]

FC Kozlovice
O. Nezhoda [-] - P. Janás [-] , M. Lušovjan [-] , Z. Matějka [-] , J. Žáček [-] (77. J. Kabát [-] ) , M. Krpec [-] (88. L. Palko [-] ) , M. Bednář [-] , M. Jarotek [-] , V. Dudek [-] , Š. Krpec [-] , P. Piskoř [-] (72. D. Kabát [-] )

ŽK: 29. P. Kupka , 80. D. Bílý .
Počet diváků: 87. Rozhodčí: Dytková Šárka - BANOT Vojtěch, DABROWSKI Artur.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jiří Lusar

Expert: Pavel Válek
Tip experta: výhra domácích

Ludgeřovice se trápí, navíc hrají nyní bez svého nejlepšího hráče Zbořila. Ale já jim přesto více věřím a myslím, že se doma konečně chytnou a vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích