EXPERT TIP - 1.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023

Datum kola: 6.11.2022

0
Staň se Expertem pro následujíci kolo. Každý víkend se hraje o skvělé ceny. Přímo v článku stačí kliknout na Tipovat, zadat své tipy a volitelně je i okomentovat. Kdo bude nejlepší? Za každý správný tip získaváš bod. Expertem je Miroslav Šupák.


Miroslav Šupák

Miroslav Šupák je sice hráčem Jakartovic. Prošel kluby jako SFC Opava, Brantice, Zátor, Břidličná a Město Albrechtice. Ještě loni však hrával v dresu Města Albrechtic 1. B třídu. Takže má o této soutěži přehled. Jak bude úspěšný uvidíme už v neděli kolem čtvrté hodiny.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Tip experta: 2 0 - 0 - 100 %
Komentář experta:

Tady asi není o čem, Opava nema vůbec přesvědčivé výsledky, naopak Heraltice mají výborný tým, a jsou největší a asi jediný aspirant na postup.

Tip experta: 1 73 - 20 - 7 %
Komentář experta:

Velice těžké utkání, ve Vítkově se strašně špatně hraje, mají obrovské hřiště, a ne každý tým se s tím dokáže vypořádat. Podle mě Vítkov neprohraje, proto volím výhru. Jindřichovu bude dělat problém letiště ve Vítkově.

Tip experta: 2 0 - 7 - 93 %
Komentář experta:

Hlavnice se letos trápí, Loučky hrají v pohodě, mají zkušený sehraný tým v čele s Adamem Ondrou a ve předu Juchelka, kterému to tam letos padá.

Tip experta: 1 93 - 0 - 7 %
Komentář experta:

A tým již divizi dohrál, počítám, že si domácí pomohou s některými hráči a zvítězí doma.

Tip experta: 2 33 - 27 - 40 %
Komentář experta:

Krnov se po začátku sezony, kdy se trápil probral a začíná sbírat body. Opět čekám že si Krnov pomůže hráči z A týmu, jelikož divize zakončila sezónu minulý týden. Těžko tipovat tento zápas bez sestavy, záleží kteří hráči půjdou z A týmu.

Tip experta: 1 100 - 0 - 0 %
Komentář experta:

Slavkov letos patří mezi elitu soutěže, minulé kolo ztratil body a budou to chtít doma napravit, naopak Zlatníky se hodně trápí letos.

Tip experta: 1 54 - 33 - 13 %
Komentář experta:

Další těžké utkání, v Budišově malinké hřiště, na které jsou domácí zvyklí, hrají kombinační fotbal, Lichnov jsem hrát neviděl. Vše záleží jak se slezou. I přesto věřím že to domácí zvládnou a vyhrají

Výsledky tipování

Pořadí Jméno Počet bodů
1. Jiří Mašlík 6
2. Míchal Jaroš 6
3. Martin Šlapák 6
4. Jakub Dankovič 6
5. Ladislav Byrtus 6
6. Miroslav Šupák 6
7. Lukáš Böhm 6
8. Petr Motl 6
9. Jiří Morys 5
10. Marek Honka 5
11. Petr Vala 5
12. Lukáš Hudeček 4
13. Radek Hruška 4
14. Vítězslav Boháček 3
Body za jednotlivá utkání se připisují automaticky druhý den ráno.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.