0:3
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Heraltice potvrdily roli favorita


Branky


15
Opava doma prohrála s Heralticemi o tři branky.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Heraltice vedly o dvě branky

V posledním zápase podzimu přivítala Opava na svém hřišti mužstvo z Velkých Heraltic. Na těčkém terénu se špatně kombinovala. Hostující družina byla více na míči a domácí fotbalisty skoro do žádné šance nepustila za celý zápas. Do první šance hostů se dostal Vucak, který ale netrefil domácí branku. Do vedení se hosté dostali ve 26. minutě, když Válek prostrčil balon mezi dva domácí stopery na Adama Rolného, který dloubáčkem pokořil vyběhnuvšího brankáře Lorenze – 0:1. Ve 35. minutě byl vystřídán domácí brankář Lorenz, který si při zákroku zlomil nos. Do branky tak šel Mrázek. V úplném závěru prvního poločasu si rohový kop Zemborského zpracoval ve vápně Návrat a střelou k tyči nedal Mrázkovi žádnou šanci – 0:2. Po poločase tak vedli hosté o dvě branky.

Heraltice přidaly ještě jednu

Domácí se dostali do první šance druhé půle, když po rohu Maisela hlavičkoval Henčl těsně vedle branky. V 54. minutě přidali hosté třetí branku, když na začátku pohledné akce stál Zvardoň, který poslal po jalně Tesaře, jenž prodloužil na Adama Rolného, který dal balon na nabíhajícího Šimona, jenž přetlačil v souboji opavského hráče a nekompromisně zavěsil – 0:3. V dalším průběhu hry hosté svůj náskok pohodlně kontrlovali. Vypracovali si několik závarů, které však nevedly do správného zakončení. Největši šanci navýšit skóre měl Daniel Klein, jehož hlavička se ale nevešla mezi tři tyče. Heraltice si výhrou potvrdily podzimní primát. Opava za podzim vybojovala dvanácz bodů a uvidí se jaké místo bude zaujímat. O tom rozhodne dnešní zápas mezi Malými Hošticemi a Krnovem.


Ohlasy k zápasu


FK Slavia Opava
Ivo Kratochvíl (trenér): Z naší strany to bylo nic moc. Měli jsme jen jednu šanci. JInak nás hosté k ničemu nepustili. Zasloužená výhra hostů.

TJ Sokol Velké Heraltice
René Štěpán (trenér): Hrálo se na těžkém terénu. Vázla kombinace. My jsme ale drželi více balon a domácí k ničemu nepustili. Dali jsme tři branky a zaslouženě vyhráli.



Sestavy


FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] (35. T. Mrázek [-] ) - - J. Hanslik [-] , T. Ryž [-] (82. M. Říčný [-] ) , O. Melecký [-] (63. R. Buratchuk [-] ) , M. Škrobanek [-] (82. F. Šenk [-] ) , J. Binar [-] (63. X. Nguyen [-] ) , J. Vrána [-] , D. Maisel [-] , J. Štencel [-] , Š. Henčl [-] , T. Matějek [-]

TJ Sokol Velké Heraltice
P. Klein [-] - A. Rolný [-] , A. Vucak [-] , D. Ladner [-] , D. Šimon [-] (75. T. Trupl [-] ) , D. Šrek [-] (46. V. Valchař [-] ) , M. Zemborski [-] (59. D. Klein [-] ) , D. Zvardoň [-] (59. V. Kocián [-] ) , D. Válek [-] (75. J. Košárek [-] ) , J. Tesař [-] , M. Návrat [-]

ŽK: 70. V. Kocián .
Hráči zápasu: M. Návrat .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: GODFRYD Jan - STARÝ Matyáš, ŠTĚPÁN Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Šupák
Tip experta: výhra hostů

Tady asi není o čem, Opava nema vůbec přesvědčivé výsledky, naopak Heraltice mají výborný tým, a jsou největší a asi jediný aspirant na postup.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů