Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál rozhodl o výhře v prvním poločase


Branky


15
Bruntál porazil o pět gólů Velké Hoštice.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bruntál vedl o pět branek

Bruntál si na poslední zápas této půlsezóny pozval na své hřiště mužstvo z Velkých Hoštic. Domácí byli posíleni o několik hráčů z áčka, a na jejich výkonu to bylo hlavně v prvním poločase znát. Domácí přehrávali hosty po všech stránkách a na konci poločasu vedli o pět branek. Bruntál začal pěkně od podlahy, když jejich hráč zatáhl míč do vápna a pod sebou našel Slavíka, který otevřel účet utkání – 1:0. Ve 22. minutě se po dlouhém nákopu za obranu dostal balon opět k Slavíkovi, který nezaváhal a brankář Maňák podruhé lovil míč ze své sítě. Za dvě minuty pak po nedorozumění v obraně zvyšoval na tříbrankový rozdíl nekompromisně Modelský – 3:0. Po půlhodině hry střelu domácího hráče ještě Maňák vyrazil, ale na dorážku Slavíka byl ale už krátký – 4:0. Těsně před přestávkou krásně z trestňáku zatočil balon do sítě nechytatelně Hanák – 5:0.

Oba soupeři dali po jedné brance

Ve druhém poločasu už Bruntál své tempo zklidnil a i Hoštice se začaly dostávat více do hry. Bruntál pak navýšil skóre po hodině hry, když vyšachoval hostující obranu a s chutí hrající Slavík dával prakticky do prázdné branky svoji čtvrtou dnešní trefu – 6:0. Čestný úspěch zaznamenali hosté dvacet minut před koncem zápasu, když rohový kop Czerného dorazil do brány s přehledem Janků – 6:1. V závěru zápasu zahodili domácí ještě další tři gólové šance. I hosté mohli ještě změnit skóre. Stříbný ale své dvě gólovky nedokázal přetavit v branku. Bruntál se po výhře dostal na podzimní šesté místo. Velké Hoštice přezimují na desátém místě.


Ohlasy k zápasu


MFK Bruntál B
Miukálš Horyň (asistent trenéra): První poločas byl jednoznačný. Soupeř se snažil hrát otevřenou partii a my jsme ho trestali góly. Vedli jsme 5:0. Zářil střelecky Slavík. Oni hru vyrovnali, až jsme prostřídali a přestali hrát tak aktivně, jako v prvním poločase.

FK Velké Hoštice
Daniel Pluschke (asistent trenéra): Hlavně v prvním poločase nás soupeř, který měl posily z áčka přehrával. My jsme hráli katastrofálně. Ve druhé půli se to už trošku vyrovnalo, ale soupeř si v pohodě výhru udržel.



Sestavy


MFK Bruntál B
D. Dolanský [-] - P. Šanda [-] (70. Š. Kubesa [-] ) , J. Duhajský [-] , M. Schwarz [-] , T. Unverdorben [-] , R. Modelský [-] , M. Slavík [-] , R. Cápek [-] (78. Š. Flekač [-] ) , M. Hanel [-] , R. Hanák [-] , F. Stoklasa [-] (46. M. Černohorský [-] )

FK Velké Hoštice
M. Maňák [-] - J. Bena [-] (46. V. Stříbný [-] ) , F. Kotzur [-] , M. Kořistka [-] (55. M. Czerný [-] ) , P. Pavelek [-] (75. M. Židek [-] ) , J. Tietz [-] , V. Olšr [-] , M. Janků [-] , D. Watzlavik [-] , M. Kaluža [-] (75. F. Havlíček [-] ) , A. Fabisz [-]

ŽK: 35. M. Kořistka , 51. F. Kotzur , 56. M. Kaluža , 82. J. Tietz .
Hráči zápasu: M. Slavík - M. Maňák .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: PHILIPP Marek - TVRDÝ Zbyněk, GALVAS Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Šupák
Tip experta: výhra domácích

A tým již divizi dohrál, počítám, že si domácí pomohou s některými hráči a zvítězí doma.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích