Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2022 14:00

1.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2022-2023


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Krnov dal Hošticím desítku


15
Malé Hoštice prohrály doma o děvet branek.
Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Krnov vedl o pět branek

V posledním zápase podzimní části hostily Malé Hoštice Krnov. Hosté přijeli do Hoštic posíleni o hráče z á týmu, a na jejich hře to bylo hodně vidět. Mráz s Václavkem si ve středu hřiště prakticky dělali, co chtěli. Hoštice načal po osmi minutách z přímého kopu Holčák – 0:1. Přímák byl nařízen za faul na Holčáaka. Za deset minut namazal Sklenařík přesně za obranu Holčákovi, který se uvolnil a pokořil Vltavského – 0:2. Ve 25. minutě po centru Václavka zakončil hlavou nejmenší hráč na hřišti Holčák – 0:3. Za minut se podařilo domácím po nahrávce Adamčíka apláchl hostující obraně Klingera a nechytatelně snížil na 1:3. Po půlhodině hry po nahrávce Mráze přehodil Vltavského chytře Holčák – 1:4. Za čtyři minuty se v závaru ve vápně nejlépe zorientoval Holčák a zavěsil – 1:5. Těsně před přestávkou krásnou střelou z dálky zvyšoval na 1:6 Sklenařík. V závěru poločasu pak střela Greška skončila v náruči Zouhara.

Krnov výhru navýšil

Ani ve druhém poločase se obraz hry na trávníku vůbec nezměnil. Hned po přestávce v akci dva najednoho nahrál Holčák Sklenaříkovi, který si položil brankáře Vltavského a pohodlně skóroval do odkryté branky – 1:7. V 55. minutě uklidil centr Lyčky přímo z voleje do brány tvrdou ranou Sklenařík – 1:8. Pak Vltavský v brance domácích zlikvidoval několi šancí hosté. Domácí vystřelili pouze Pospěchem, ale jeho střela skončila těsně nad břevnem. Deset minut před koncem našel Lyčka krásně Pelána, jenž vystřelil do protipohybu gólmana Vltavského – 1:9. Desítku pak vsítil Krnov Sklenaříkem po nahrávce Václavka do prázdné branky – 1:10. Hoštice po podzimu skončily na dvaníctém místě. Krnov se díky výhře vyhoupl na místo deváté.


Ohlasy k zápasu


TJ Slavia Malé Hoštice
Petr Vala (vedoucí týmu): Dneska jsme si zahráli přátelák proti diviznímu týmu, který nám ukázal jak hrát do dalších zápasů.

FK Kofola Krnov B
Martin Lhotka (trenér): Posily z áčka byla pro nás velká pomoc. Soupeř se sice snažil bojovat, ale my jsme byli fotbalovější. Chtěli jsme vyhrát, ale nečekali jsme, že to bdue až takovým rozdílem. Skvěle hráli Václavek a Mráz.



Sestavy


TJ Slavia Malé Hoštice
E. Vltavský [-] - R. Režnar [-] (46. R. Suchánek [-] ) , D. Greško [-] (46. D. Schrom [-] ) , J. Droppa [-] (46. P. Stříbrný [-] ) , O. Šafarčík [-] , M. Unruh [-] (64. J. Klement [-] ) , A. Juřík [-] (46. Š. Teichmann [-] ) , M. Adamčík [-] , D. Pospěch [-] , E. Klinger [-] , J. Chřibek [-]

FK Kofola Krnov B
M. Zouhar [-] - V. Pohludka [-] , N. Tümmler [-] , J. Šimčík [-] (70. M. Pelán [-] ) , M. Burian [-] (53. J. Grulich [-] ) - T. Kolbasa [-] (65. H. Varyš [-] ) , A. Lyčka [-] , J. Mráz [-] , M. Václavek [-] - M. Sklenařík [-] , J. Holčák [-] (53. D. Čevela [-] )

ŽK: 90. R. Suchánek - 38. J. Mráz .
Hráči zápasu: E. Vltavský - M. Sklenařík , J. Holčák , J. Mráz .
Počet diváků: 106. Rozhodčí: THIEMEL Karel - KOLEČKÁŘ Antonín, MORAVEC Roman.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Miroslav Šupák
Tip experta: výhra hostů

Krnov se po začátku sezony, kdy se trápil probral a začíná sbírat body. Opět čekám že si Krnov pomůže hráči z A týmu, jelikož divize zakončila sezónu minulý týden. Těžko tipovat tento zápas bez sestavy, záleží kteří hráči půjdou z A týmu.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza